Life

De unde provin hainele de la Lidl, de fapt. Cât sunt de calitative și de ce prețurile sunt mai accesibile decât pentru alte produse. Surpriza e una cu adevărat mare

De unde provin, de fapt, hainele de la Lidl. Prețurile sunt accesibile și foarte mulți români se îngrămădesc să le cumpere în fiecare zi.
15.12.2023 | 07:55
De unde provin hainele de la Lidl de fapt Cat sunt de calitative si de ce preturile sunt mai accesibile decat pentru alte produse Surpriza e una cu adevarat mare
De unde provin hainele de Lidl. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

De unde provin hainele de la Lidl. Mulți români se îngrămădesc să le cumpere de fiecare dată când sunt aduse produse noi, mai ales că acestea au și un preț accesibil, iar oferta este una variată.

De unde provin, de fapt, hainele de la Lidl

În urmă cu câțiva ani, Lidl a decis ca pe lângă produsele alimentare, unele dintre ele marcă proprie, sa aducă la vânzare și alte lucruri utile. Astfel că, pe rafturile magazinelor se găsesc acum ustensile, jucării, accesorii pentru bucătărie, dar și haine.

ADVERTISEMENT

În privința obiectelor de îmbrăcăminte, mulți români se grăbesc să le cumpere. Pentru că, la fel ca în cazul multor articole, și acestea se găsesc la reducere și într-o gamă variată.

În plus, în ciuda prețului destul de mic, hainele de la Lidl sunt și de calitate. Chiar dacă au existat și clienți nemulțumiți, fiind imposibil să mulțumești pe toată lumea, pe site-ul retailerului se arată faptul că se muncește constant pentru a îmbunătăți produsele.

ADVERTISEMENT

„Colecția de haine de la LIDL este testată pentru a rămâne alături de tine după fiecare provocare zilnică. Rezistența, textura, culoarea și detaliile fiecărui articol au fost testate pentru ca tu să fii sigur că merită un loc în dulapul tău pentru mult timp”, spune Lidl despre hainele care se găsesc în magazine, conform playtech.ro. 

Un studiu de piață realizat anul trecut a scos la iveală că o mare parte din articolele de îmbrăcăminte de la Lidl sunt produse în țări precum Asia, America Centrală, în Europa de Est, precum și în Africa.

ADVERTISEMENT

Cercetarea a fost realizată de „Mișcarea alternativă pentru resurse și libertate” (AMRF), iar la acel moment a scos la iveală că în multe din punctele de lucru în care sunt produse hainele existau încălcări ale muncii și a drepturilor omului.

Cum este testată calitatea produselor

Informațiile nu au fost niciodată comentate de la Lidl, dar în ceea ce privește calitatea produselor a făcut, tot pe site, mai multe menționări despre standardele după care se ghidează hainele care se găsesc în magazine.

ADVERTISEMENT

„Standardul OEKO-TEX® 100 este cea mai cunoscută certificare independentă din lume pentru toate tipurile de produse textile și din piele care au fost testate pentru substanțe nocive – de la fire și țesături până la articolul gata de utilizare. Eticheta confirmă că un produs textil sau din piele a fost testat pentru mai mult de 300 de substanțe nocive”, transmite retailerul.

Această etichetă presupune că un set de certificări din mai multe părți care atestă faptul că un produs a fost supus unor teste pentru substanțe chimice ce pot fi dăunătoare oamenilor și mediului.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei