Sport

Deac exultă după CFR – Petrolul 1-0: ”Nimic mai frumos decât să joci din trei în trei zile”

CFR Cluj a câștigat cu Petrolul Ploiești, scor 1-0. Deși au fost probleme grave de arbitraj, fotbaliștii gazdelor exultă.
19.09.2023 | 00:00
Deac exulta dupa CFR  Petrolul 10 Nimic mai frumos decat sa joci din trei in trei zile
Deac, exultă după CFR - Petrolul 1-0: ”Nimic mai frumos decât să joci din trei în trei zile”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Singurul gol al meciului a fost marcat de Avonou, în minutul 12, ajuns la al doilea gol marcat în acest sezon. CFR a avut însă noroc, fiind iertată de un penalty de arbitri.

Reacții de la CFR Cluj, după victoria cu Petrolul

În minutul 48, Ajeti l-a călcat pe Gomes în careu. Deși reluările au arătat că este vorba despre un fault, Istvan Kovacs nu a dictat nimic, iar cei din cabina VAR nu au intervenit.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a analizat jocul Petrolului, spunând că aceștia sunt periculoși pe contraatac. El este fericit că echipa nu a luat gol, deoarece apărarea câștigă campionatele.

În final, la 37 de ani, Deac a surprins zicând că nimic nu e mai frumos decât să joci din trei în trei zile.

ADVERTISEMENT

Știam ce ne așteaptă, știam că au un joc combinativ și că joacă bine pe contraatac. E bine că n-am luat gol, campionatele se câștigă cu apărarea. E bine că nu am primit gol, e bine că am câștigat, puteam să mai și marcăm, cred că a fost un joc frumos.

Dacă ne uităm la clasament, suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate, deci acest lucru spune multe. E bine că marcăm meci de meci și că în această seară nu s-a primit gol. 

ADVERTISEMENT

Va urma o perioadă destul de încărcată cu multe meciuri, dar ce poate să fie mai frumos decât să joci din trei în trei zile. Vor urma meciuri foarte grele, mai ales primul, cu Rapid. Jucăm contra unei echipe care sigur se va bate anul ăsta la titlu”, a declarat Ciprian Deac.

Vasile Mogoș felicită jocul Petrolului

Vasile Mogoș a spus că Petrolul este un adversar foarte bun, dar se bucură că el și colegii lui au obținut cele trei puncte. El și-a amintit că multe echipe importante au avut probleme cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

A fost un meci foarte greu. Petrolul este o echipă foarte bună, dacă ne aducem aminte, ei au câștigat și cu Rapid și cu Farul. A fost un meci foarte important pentru noi și aducem trei puncte acasă.

Am venit să fiu disponibil pentru echipă. Nu contează postul pe care joc, fundaș central, dreapta. Foarte important este să fim un grup, nu mă interesează altceva.  

Suntem bine, trebuie să ne gândim meci de meci, nu trebuie mai mult. Avem de recuperat fizic, dar muncim și sunt sigur că o să fim mai bine pentru meciurile următoare. 

Și dacă facem un amical este important pentru noi, asta e mentalitatea noastră”, a declarat Vasile Mogoș, după meci.

ADVERTISEMENT
Tags: