Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Debutul lui Rrahmani la Rapid, amânat. Anunțul conducerii: „E mai complicat!”

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a oferit ultimele informații despre Rrahmani. Când ar putea debuta atacantul kosovar.
08.08.2023 | 12:39
Debutul lui Rrahmani la Rapid amanat Anuntul conducerii E mai complicat
Conducerea Rapidului, anunț important despre Albion Rrahmani, ultimul transfer al Rapidului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre Albion Rrahmani, transferul Rapidului anunțat în exclusivitate de site-ul nostru. Ce se întâmplă cu vârful din Kosovo.

Victor Angelescu a dezvăluit când ar putea debuta Albion Rrahmani în tricoul Rapidului

Horia Ivanovici așteaptă să îl vadă cât mai repede pe teren pe Albion Rrahmani și i-a aruncat mingea la fileu patronului Rapidului: „Cum stăm cu jucătorii noi veniți? L-ați prezentat pe Rrahmani. Când va putea să joace? Adică din etapa viitoare e în regulă? Pentru că l-am văzut, a dat goluri în cupele europene, e un jucător în plin sezon, nu e ca și când a stat două luni. Poate să joace deja, nu?”. 

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu nu le-a dat însă o veste prea bună fanilor „alb-vișinii” după înfrângerea cu FC Voluntari: „El e extracomunitar, o să țină un pic. Mai mult ca sigur nu o să joace meciul viitor”.

Acționarul minoritar al Rapidului a explicat care e cel mai optimist termen pentru debutul lui Rrahmani: „Sperăm noi ca în două săptămâni să fie gata, dar fiind extracomunitar e o procedură mai complicată. Cam așa, nu știu să vă zic exact cât o să țină. 

ADVERTISEMENT

Probabilitatea foarte mare e să nu joace următorul meci și vom vedea dacă îl avem cu Farul. Sperăm, dacă nu, după pauză pentru meciurile naționalei”. 

Victor Angelescu a dezvăluit de ce Rrahmani a fost alegerea Rapidului: „Are 30 de goluri în 50 de meciuri!”

Victor Angelescu a fost extrem de direct când a venit vorba de motivele pentru care Albion Rrahmani a fost alegerea Rapidului pentru postul de atacant: „Are 30 de goluri în 50 de meciuri! E foarte tânăr, ne-a plăcut foarte mult! E un jucător care credem noi că e foarte bun pentru campionatul nostru și l-am transferat. 

ADVERTISEMENT

Dar cum ați văzut, nu ducem lipsă de atacanți. Nu se pune problema să plece Marko Dugandzic. Aveam doar un atacant, acum avem doi. Nu putem să vindem niciun atacant. 

Angelescu a lămurit și situația lui Tudor Băluță: „În acest moment nu avem nicio discuție cu Farul. Vom vedea ce se va întâmpla, mai e încă o lună de transferuri.

ADVERTISEMENT

Știți că nu declar că vrem jucători înainte să avem negocieri avansate cu ei. Am dorit anumiți jucători de la Farul și vom vedea. Nu pot să vă dau niciun nume”. 

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI e LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de Facebook și YouTube în premieră de la ora 17:30.

Victor Angelescu, despre debutul lui Rrahmani la Rapid

ADVERTISEMENT