Sport

Debutul și primul gol al lui Daniel Niculae la Rapid. „Cu Steaua: pasă, apoi gol Robert Niță”

Daniel Niculae a vorbit despre debutul și primul gol la Rapid. Președintele giuleștenilor își aduce aminte cu exactitate primele evoluții în tricoul "alb-vișiniu".
03.01.2024 | 14:02
Debutul si primul gol al lui Daniel Niculae la Rapid Cu Steaua pasa apoi gol Robert Nita
Daniel Niculae a vorbit despre debutul și primul gol la Rapid. Președintele giuleștenilor își aduce aminte cu exactitate primele evoluții în tricoul "alb-vișiniu". Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

La cea mai recentă ediție din SUFLET DE RAPIDIST, Daniel Niculae a vorbit despre debutul și primul gol la Rapid. Fostul atacant își aduce foarte bine aminte de primele evoluții în tricoul “alb-vișiniu”. Alături de Lucian Ionescu și de Robert Niță, Niculae a vorbit și despre Alexandru Stan.

Debutul și primul gol al lui Daniel Niculae la Rapid

În cadrul emisiunii, Lucian Ionescu a adus aminte de primul gol și debutul lui Daniel Niculae la Rapid. În continuare, Robert Niță a povestit golul de la primul meci al lui Niculae pentru formația giuleșteană: “Debutul tău a fost cu Steaua, scor 1-1, gol Robert Niță”, a spus Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT

“Un corner lung, recentrare Maftei cu capul de pe linia de tușă, din șase metri cu latul pe lângă Martin Tudor, Dumnezeu să-l odihnească”, a povestit Robert Niță. Daniel Niculae și-a adus aminte cu exactitate de prima sa reușită pentru Rapid: “Primul gol al meu a fost cu FC Argeș”.

Robert Niță, despre Alex Stan: “Poate să mă înjure”

Robert Niță a făcut comparația între Daniel Niculae și Alex Stan. Gazda emisiunii SUFLET DE RAPIDIST este de părere că atacantul de 18 ani nu este, încă, la nivelul la care a fost Niculae la aceeași vârstă: “Eu l-am văzut pe Daniel Niculae la 18 când a debutat.

ADVERTISEMENT

Și l-am văzut pe copilul acesta (n.r. Stan) 2-3 meciuri la echipa lui, plus ce a jucat la echipa mare. De asta spun, Doamne ajută, uite să vadă, să mă înjure puțin, să se ambiționeze și să fie peste Niculae. 

Păstrând proporțiile și perioada de vârstă, eu zic că nu e în momentul acesta (n.r. la nivelul lui Niculae). Poate îi dă Bergodi încredere, dă 17 goluri într-un campionat și se face mai bun decât Nico.

ADVERTISEMENT

E presiune destul de mare pentru copilul acesta ca să joace titular la Rapid în momentul de față. E o șansă, dar șansa asta e greu de gestionat. E foarte greu pentru un copil de la care se așteaptă să fie Rrahmani, să fie Niculae, să fie Dugandzic. Nu poți. Sunt alte contacte, alt ritm”.

Daniel Niculae a evoluat în 142 de meciuri pentru Rapid și a marcat 53 de goluri. Alături de giuleșteni, fostul atacant a reușit să câștige două Cupe, două Supercupe și un Campionat. Fostul internațional a mai evoluat pe la Auxerre, AS Nancy-Lorriane, AS Monaco, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu, cu care a câștigat și campionatul. Pentru România, Niculae a strâns 38 de selecții și 9 goluri.

ADVERTISEMENT

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și YouTube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Daniel Niculae, despre Alexandru Stan, noul atacant de la Rapid

ADVERTISEMENT