Life

Decizia judecătorilor: Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

13.11.2020 | 00:05
Decizia judecatorilor Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
ADVERTISEMENT

Judecătorii au luat o decizie în cazul lui Alex Bodi cu privire la propunerea de arestare preventivă. Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu va rămâne după gratii pentru următoarele 29 de zile.

În dimineața zilei de 11 noiembrie, Alex Bodi a fost săltat de la domiciliu, unde se afla în compania iubitei sale actuale, rusoaica Daria Radionova. Locuința de lux și obiectele de valoare ale omului de afaceri a fost percheziționate, iar apoi, în jurul orei 17.00, Alex Bodi a fost dus la audieri la sediul DIICOT din Craiova.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri s-a prezentat joi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Dolj, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat că este unul dintre liderii unei grupări de proxeneţi.

Ce au decis judecătorii în cazul lui Alex Bodi. Afaceristul rămâne după gratii pentru încă 29 de zile

Judecătorii au decis, după mai bine de două ore de audieri, ca Alex Bodi să rămână după gratii pentru încă 29 de zile. Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați. În fața tribunalului, apropiații celor acuzați au așteptat cu bagaje și paturi pentru cei aflați în arest.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi și ceilalți reținuți fost duși în arest la sediul IPJ. Conform surselor Spynews.ro, aceștia au fost ieșit prin spatele tribunalului, încătușați. În plus, avocatul fostului partener al Biancăi Drăgușanu a fost surprins trist și a refuzat să ofere declarații, semn că decizia luată de judecători nu a fost pe placul clientului.

Afaceristul a fost acuzat de trafic de persoane și șantaj și că face parte dintr-un grup infracțional organizat. Cu toate acestea, Alex Bodi a ieșit descătușat din tribunal, însă cercetările privitoare la acest dosar continuă.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când Alex Bodi se confruntă cu o astfel de situație. În trecut, acesta a mai fost acuzat că ar fi implicat într-o astfel de rețea de proxenetism, apărând într-un dosar de proxenetism din Dej. În propunerea de arestare emisă de Parchetul Judecătoriei Dej a apărut și numele lui.

,,În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui P. C., dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (fostul soț al Biancăi Drăgușanu) în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ ***. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către *** suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ *** (numărul de înmatriculare a autoturismului P.C, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ ***”, este precizat într-un fragment din propunerea de arestare preventivă din dosarul din Dej din luna mai, citat de clujust.ro.

ADVERTISEMENT