Fotbal intern

Decizia luată de Gaz Metan în privinţa lui Darius Olaru după ce FCSB i-a anunţat transferul! EXCLUSIV

07.01.2020 | 16:48
Decizia luata de Gaz Metan in privinta lui Darius Olaru dupa ce FCSB ia anuntat transferul EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Darius Olaru este prima mutare a iernii la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a fost acontat de roş-albaştrii încă din vară pentru 600.000 de euro, însă Gigi Becali l-a lăsat împrumut încă 6 luni la Mediaş. Marţi, jucătorul a fost prezentat oficial la FCSB şi va evolua în retur sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă, chiar dacă Gaz Metan a vrut să îl ţină până la finalul stagiunii.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3.05 este cota pentru 2 solist. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Decizia luată de Gaz Metan în privinţa lui Darius Olaru după ce FCSB i-a anunţat transferul!

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu a renunţat la speranţele de a-l avea pe Darius Olaru şi în retur, în momentul în care FCSB l-a chemat pe fotbalist în cantonament. Antrenorul Mediaşului ar fi luat în calcul un împrumut până în vară doar dacă Olaru ar fi făcut pregătirea alături de echipă.

Având în vedere că Darius Olaru va merge în cantonament cu FCSB, Gaz Metan Mediaş a decis să excludă un eventual împrumut al atacantului, în condiţiile în care Edi Iordănescu vrea să se bazeze doar pe jucătorii care au făcut pregătirea alături de echipa sa.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce a fost prezentat la FCSB, Darius Olaru nu mai are nicio şansă să fie lăsat la Mediaş până în vară şi se va bate să prindă un post în echipa roş-albaştrilor. De altfel, Gigi Becali a luat deja decizia ca fotbalistul să rămână de acum:

„L-am luat pe Olaru! Va rămâne la noi! Îl iau să joace. Nu-l mai las la Gaz Metan. Acoperă multe posturi și ne va ajuta să câștigăm campionatul! Toți vorbesc frumos de el. L-am urmărit și eu, e unul dintre jucătorii în care îmi pun mari speranțe. La fel cum sunt Panțîru, Coman, Man, Nedelcu, Tănase sau Oaidă”, a spus Gigi Becali conform gsp.

ADVERTISEMENT

Olaru, concurenţă acerbă pentru titularizare la FCSB!

Fotbalistul a evoluat până acum în carieră doar pentru Gaz Metan Mediaş şi este unul dintre oamenii de bază de la naţionala de tineret a României pentru preliminariile pentru Euro 2021, fiind folosit în meciurile din toamna trecută de Mirel Rădoi:

“Bine ai venit, Darius Olaru! FCSB anunță transferul lui Darius Olaru, de la CS Gaz Metan Mediaș. Darius va purta tricoul cu numărul 27. Jucătorul s-a alăturat marți lotului condus de Bogdan Vintilă și a participat la vizita medicală de la Institutul Național de Medicină Sportivă.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese in tricoul roș-albastru! De asemenea, clubul nostru anunță că Ioan Hora, Juvhel Tsoumou și Bozhidar Chorbadzhiyski și-au încheiat, în această iarnă, contractele cu FCSB”, a fost mesajul clubului la prezentare.

Însă, Darius Olaru va avea o concurenţă serioasă pentru titularizare la FCSB, pe postul său de mijlocaş ofensiv evoluând: Florin Tănase, Olimpiu Moruțan, Florinel Coman sau Dennis Man. Olaru este o pierdere importantă pentru Gaz Metan Mediaş, mai ales că este unul dintre jucătorii eligibili pentru regula U-21.

În actuala stagiune, Darius Olaru a evoluat în 21 de partide pentru Gaz Metan şi a marcat 3 goluri, oferind şi două pase decisive. Medieşenii sunt aproape de calificarea în play-off, fiind pe locul 5 cu patru etape înainte de finalul sezonului regular.

„Începe un nou capitol în viaţa mea şi mă aştept la tot ce e mai bun. Sunt cele mai bune condiţii din ţară aici. Concurenţa e mare, dar eu voi da tot ce e mai bun şi mă aştept să am acelaşi nivel, să joc cât mai bine şi să plec la mai bine. Am ceva emoţii, dar sunt emoţii pozitive”, Darius Olaru

  • 21 de ani are Darius Olaru
  • 1.100.000 de euro este cota de piaţă a lui Olaru

 

ADVERTISEMENT