Life

Decizia luată de Oana Matache și Delia după divorțul vedetei: ”O demență absolută”

Hotărârea pe care Oana Matache și Delia mizează în prezent. Ce spune jurata de la iUmor, de la Antena 1, despre aceasta.
11.05.2023 | 10:36
Decizia luata de Oana Matache si Delia dupa divortul vedetei O dementa absoluta
Hotărârea pe care Oana Matache și Delia mizează în prezent. Ce spune jurata de la iUmor, de la Antena 1, despre aceasta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Decizia luată de cele două fete ale cântăreței Gina Matache după divorțul vedetei. E o demență absolută, după cum a dezvăluit chiar jurata de la X Factor în cadrul unei emisiuni de radio. Ce urmează să facă artistele.

Hotărârea pe care Oana Matache și Delia mizează în prezent. Ce spune jurata de la iUmor, de la Antena 1, despre aceasta

Oana Matache și Delia mizează pe o hotărâre importantă pe care au luat-o recent. Jurata de la iUmor și sora mai mică au o relație foarte bună, motiv pentru care au semnat o colaborare inedită în plan muzical.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Răzvan Miheț revine, așadar, la pasiunea sa, muzica, la care a renunțat o perioadă pentru a se ocupa de creșterea celor doi copii: Jessica și Bogdan. Cele două lansează o piesă care se anunță „demențială”.

„Se numește Gimmy. Am primit astăzi un export la el, încă nu e finalizat complet, dar este ceva… o demență absolută. Și piesa este. Apare și Antonia, dar nu cântă în această piesă, este doar special guest (n.r invitat special).

ADVERTISEMENT

Eu cu ea o să lansez o piesă puțin mai târziu. Am filmat pentru o piesă în care eu sunt sirenă”, a declarat Delia la Radio Zu, notează cancan.ro. Frumoasa blondină are planuri mărețe în perioada următoare.

„E trap, rock, atitudine și foarte puțin vibe oriental”, a mai adăugat jurata de la iUmor despre stilul melodiei pe care urmează să o cânte împreună cu sora mai mică, Oana Matache, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Delia, piese pe bandă rulantă

Delia scoate piese pe bandă rulantă și pregătește una specială alături de o altă artistă de renume. Este vorba de Antonia, logodnica lui Alex Velea, care are o voce frumoasă și care este foarte apreciată de publicul român.

Vedeta are o ordine bine stabilită pe care o urmează întocmai. Prima piesă este cea cu sora mai mică, Oana Matache, și abia apoi cea cu bruneta care a primit în 2018 titlul de cea mai frumoasă femeie din lume.

ADVERTISEMENT

Până atunci cântăreața își ține fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară în fiecare zi. Delia este foarte activă în social media, unde postează chiar și atunci când iese la alergat prin parcul Herăstrău din Capitală.

ADVERTISEMENT