Fotbal intern

Decizia lui Gigi Becali după anunțul lui Klaus Iohannis: „Am anulat reluarea antrenamentelor!”

07.04.2020 | 20:21
Decizia lui Gigi Becali dupa anuntul lui Klaus Iohannis Am anulat reluarea antrenamentelor
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mărturisit că a luat decizia de a anula reluarea antrenamentelor după anunțul făcut de Klaus Iohannis de prelungire a stării de urgență din România, conform prosport.ro.

Decizia lui Gigi Becali după anunțul lui Klaus Iohannis

Gigi Becali, patronul FCSB, a anuțat că anulează reluarea antrenamentelor după anunțul făcut de Klaus Iohannis, conform căruia starea de urgență din România se prelungește din cauza epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile sunt foarte clare, iar băieții care au fost azi la bază au avut acceptul nostru. Însă, după ce vor face toți testele coronavirus, cred că vineri, ei nu își vor mai relua antrenamentele.

Am decis să nu se mai reia antrenamentele, deoarece Iohannis a anunțat că va prelungi starea de urgență. Băieții vor primi din nou un program de la Vintilă și îl vor face fiecare pe la casele lor”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Nu știu când se va relua campionatul, dar sper ca în iunie să jucăm!”

Gigi Becali speră ca fotbalul din România să se reia în luna iunie și mai speră ca Klaus Iohannis să nu mai fie nevoit să prelungească încă o lună starea de urgență:

„Dacă nu se prelungea starea de urgență, băieții își reluau cu toți antrenamentele în baza de la Berceni. Sper din tot sufletul să fie bine în țară, iar președintele să nu mai fie nevoit să mai prelungească și a treia lună starea de urgență în România.

ADVERTISEMENT

Nu știu când se va relua campionatul, dar eu sper că în iunie vom juca din nou în Liga 1. Dacă se va da și o a treia lună de stare de urgență, atunci nu cred că mai este timp să reluăm campionatul în România”.

„Nu ai timp să începi antrenamentele, iar apoi să mai și joci în campionat”, a mai spus patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT