News

Decizia procurorilor cazul bărbatului din Vâlcea care și-a ucis nepoata. Detalii cutremurătoare din anchetă

Oamenii legii au anunțat decizia luată în cazul bărbatului din Vâlcea care și-a ucis nepoata de 2 ani. Detalii cutremurătoare din anchetă au ieșit la iveală.
06.10.2022 | 18:37
Decizia procurorilor cazul barbatului din Valcea care sia ucis nepoata Detalii cutremuratoare din ancheta
Ce au decis procurorii în cazul bărbatului din Vâlcea care și-a ucis nepoata de 2 ani. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz cutremurător a avut loc într-o localitate de munte din județul Vâlcea. Pe 10 septembrie, un bărbat a omorât o fetiță de 2 ani, nepoata sa, pe motiv că plângea fără încetare.

Ce au decis procurorii în cazul bărbatului din Vâlcea care și-a ucis nepoata de 2 ani

Tragedia a fost consemnată în comuna Câineni Vâlcea. Nervos că nepoata sa plânge încontinuu, unchiul său a luat-o ca pe un obiect și a aruncat-o pe podeaua de ciment a casei.

ADVERTISEMENT

Micuța fusese lăsată în grija agresorului de către părinții acesteia. Cei doi erau plecați la muncă în Germania, cu gândul de a le oferi o viață mai bună micuței și frățiorului său. Acesta din urmă, de doar 9 luni, a fost prezent la tragedie, fiind în aceeași cameră în care s-a produs crima.

Suspectul de crimă din Câineni a fost arestat după patru zile de la producerea tragediei. În această săptămână s-a încheiat și ancheta.

ADVERTISEMENT

Procurorii care instrumentează cazul au decis trimiterea în judecată pentru omor a bărbatului.

Detalii cutremurătoare ies la iveală din anchetă

Din rechizitoriul întocmit de procurori în acest caz ies la iveală detalii cu adevărat șocante. Totul s-a petrecut în noaptea de 10 spre 11 septembrie.

”În jurul orei 00:42, în timp ce se afla în locuința sa din Câineni – Vâlcea, iritat de faptul că victima minoră în vârstă de 2 ani și 11 luni (nepoata sa de soră, care îi fusese încredințată de părinții acesteia spre creștere și educare în lipsa acestora) plângea, a exercitat cu intensitate acte de violență asupra copilei, respectiv a aruncat-o și a proiectat-o cu putere de ușa combinei frigorifice aflată în hol și, mai apoi, pe podeaua din ciment a încăperii”, precizează procurorii, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor, în urma impactului violent cu obiectele în care a fost aruncată, micuța a suferit o serie de leziuni extrem de grave.

”Politraumatism cu traumatism cranio cerebral (cu hemoragie meningo-cerebrală) și traumatism abdominal (cu ruptură hepatică, contuzie renală dreapta și hemoperineu consecutiv)”.

ADVERTISEMENT

După ce a constatat că micuța nu mai mișcă, bărbatul a sunat la ambulanță.

Fetița a fost internată de urgență în Secția Terapie Intensivă Chirurgicală la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. În ciuda eforturilor medicilor, viața acesteia nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT