News

Decizie de arestare preventivă în cazul lui Victor Micula! Acesta s-a refugiat în Elveția

22.12.2020 | 13:07
Decizie de arestare preventiva in cazul lui Victor Micula Acesta sa refugiat in Elvetia
ADVERTISEMENT

Decizie de arestare preventivă în cazul lui Victor Micula! Acesta a fost trimis în judecată și este acuzat că a participat la o percheziţie cu cagulă și geacă de poliţist.

Procurorii sunt cei care au solicitat arestarea lui Micula, dar și a poliţiştilor trimişi în judecată de milionarul din Bihor, conform Tribunalului Bihor.

ADVERTISEMENT

Interesant este că decizia a fost urgentată și termenul pentru judecarea cererii de arestare este 28 decembrie 2020

Decizie de arestare preventivă în cazul lui Victor Micula!

„Parchetul solicită arestarea lui Victor Micula pentru că acesta se sustrage urmăririi penale, nu s-a prezentat la audieri și sfidează organele de anchetă, au notat cei de la G4media.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că Victor Micula a fost trimis în judecată, alături de 4 polițiști din Oradea, pentru acces ilegal la un sistem informatic.

De asemenea, aceștia trebuie să răspundă pentru instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă faptul că Victor Micula s-ar fi îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziționare corporală, acesta ar fi avut acces ilegal la bazele de date ale MAI unde a căutat informații inclusiv despre cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău

Se știe despre Micula junior că s-a refugiat în Elveția și refuză să vină la audieri în România. Acesta spune că îi este frică de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Victor Micula este destul de prezent pe Youtube. Acesta oferă lecții de business sau se filmează în timp ce își spală roțile la Lamborghini cu șampanie Moet și Cristal.

ADVERTISEMENT
Tags: