News

Decizie de ultimă oră luată de Nicușor Dan! Ce se întâmplă cu Primăria Capitalei

Decizie de ultimă oră luată de primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan!
13.06.2021 | 17:13
Decizie de ultima ora luata de Nicusor Dan Ce se intampla cu Primaria Capitalei
ADVERTISEMENT

Edilul celui mai mare oraș al țării a fost impresionat de succesul programului Noaptea Muzeelor. Drept pentru care acesta a anunţat pe pagina sa de Facebook, că programul de vizitare a clădirii municipalităţii va fi prelungit cu o săptămână.

Vă reamintim că aproape 10.000 de persoane au vizitat sediul primăriei, dar şi muzeele şi casele memoriale aflate în grija administraţiei locale.

ADVERTISEMENT

Decizie de ultimă oră luată de primarul Bucureștiului!

Nicușor Dan a ținut să specifice că sediul Primăriei Capitalei va putea fi vizitat zilnic, până pe 20 iunie, de la ora 17,00.

“Ca urmare a interesului pentru Primăria Capitalei, care a participat pentru prima dată la Noaptea Europeană a Muzeelor, am hotărât să prelungim programul de vizitare şi să lăsăm deschise uşile primăriei pentru publicul larg încă o săptămâna.

ADVERTISEMENT

Astfel, bucureştenii care nu au reuşit încă să ne viziteze, vor putea face acest lucru în fiecare zi, până pe data de 20 iunie inclusiv, începând cu ora 17″, a spus edilul.

De asemenea, primarul general a precizat și că au început operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală. ”Au început operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală.

ADVERTISEMENT

Tratamentele împotriva ţânţarilor şi căpuşelor au loc în tot Bucureştiul, începând de la periferie spre centru.

Aceste tratamente se fac în fiecare seară, începând cu ora 9 şi vor dura 7 zile, urmând să se lucreze simultan cu 12 echipe.

ADVERTISEMENT

În parcuri se va intra în zilele de joi şi vineri, astfel încât acestea să fie pregătite pentru plimbările bucureştenilor la sfârşit de săptămână”, a precizat edilul pe o rețea de socializare

Pentru deratizare, fiecare asociaţie de proprietari va fi anunţată în legătură cu începerea tratamentului, pentru a nu fi afectate animalele de companie care sunt plimbate în jurul blocurilor. Activităţile de dezinsecţie şi deratizare vor fi repetate de mai multe ori pe timpul verii şi al toamnei.

”Aş fi vrut să începem aceste operaţiuni mai devreme, dar situaţia financiară a primăriei (datoriile curente de 3 miliarde, conturile poprite, investiţiile blocate) ne-a forţat să decidem tăieri sau amânări de cheltuieli.

Nu e plăcut atunci când scoţi gunoiul de sub preş, dar acum suntem pe un drum bun, iar primăria îşi va îndeplini obligaţiile faţă de bucureşteni”, a mai adăugat Nicuşor Dan.

ADVERTISEMENT