Sport

Decizie drastică la UTA Arad înaintea meciului cu FC Botoșani: ”A devenit Adunarea Generală a familiei Meszar”

Adunarea Generală a membrilor clubului UTA Arad a luat o decizie importantă înaintea de întâlnirea cu FC Botoșani cu privire la schimbarea acționariatului.
12.02.2024 | 19:01
Decizie drastica la UTA Arad inaintea meciului cu FC Botosani A devenit Adunarea Generala a familiei Meszar
Adunarea Generală a membrilor clubului UTA Arad a luat o decizie importantă înaintea de întâlnirea cu FC Botoșani cu privire la schimbarea acționariatului
ADVERTISEMENT

”Bătrâna Doamnă” se află în luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon și a ratat șansa de a se îndepărta de zona periculoasă după ce a scos in extremis doar un rezultat de egalitate cu FC Botoșani, scor 2-2.

UTA Arad, decizie dură înainte de partida cu FC Botoșani

În chiar ziua meciului de pe teren propriu cu FC Botoșani, din etapa a 25-a din SuperLiga, conducerea celor de la UTA Arad a convocat Adunarea Generală a membrilor pentru excluderea Suporter Club UTA, iar propunerea a primit aviz favorabil.

ADVERTISEMENT

”Este oficial! Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, devenind astfel Adunarea Generală a familiei Meszar. Suporter Club UTA a fost membru fondator în AFC UTA, iar istoria asociației noastre s-a confundat, încă de la înființare, cu cea a clubului UTA.

Suporter Club UTA a fost parte din FCM UTA, UTA SA, UTA Bătrâna Doamnă și AFC UTA, în calitate de organism deținător al mărcii ‘UTA’, fiind mereu pilonul care a dat clubului echilibru, moralitate și, mai ales, identitate.

ADVERTISEMENT

Astăzi, prin excluderea Suporter Club UTA din AFC UTA, de către familia Meszar, acest pilon este zdruncinat, însă nu dărâmat. Este datoria noastră să apărăm și să luptăm pentru ca numele ‘UTA’ și moștenirea Baronului să rămână nepătate și să nu poată fi târâte prin noroi de către o șleahtă de pungași mărunți. Nu ne vom da bătuți! 

Nu vom renunța să luptăm pentru valorile morale în care credem și pe care le promovăm! Ne luăm angajamentul în fața tuturor suporterilor să luptăm prin toate mijloacele legale pentru a întoarce o decizie pe care o considerăm abuzivă, discreționară și lipsită de temeinicie!”, se arată pe pagina de Facebook a Suporter Club UTA.

ADVERTISEMENT

Meszar, asigurări că nu vor exista două echipe UTA la Arad

Această veste a stârnit îngrijorare în rândul miilor de suporteri ai ”Bătrânei Doamne”, care se tem să nu apară și la Arad cazuri de destrămare a clubului cum s-a întâmplat la Craiova sau la FCSB – Steaua.

Alexandru Meszar, șeful UTA-ei, a dat asigurări la FANATIK SUPERLIGA că nu există nicio șansă ca la Arad să existe două echipe cu același nume. ”Zero la sută șanse! Vă referiți aici la încă o echipă sau nu am înțeles eu bine? Ce pot să vă spun și să liniștesc suporterii noștri… UTA în forma actuală în care există nu e nici cel mai mic risc să-și schimbe numele.

ADVERTISEMENT

Noi nu umblăm la schimbări de nume, UTA va rămâne în SuperLiga cu numele pe care îl are și în prezent. Că cineva dorește să-și facă o altă echipă în ligile inferioare și să-i găsească o denumire, aici noi nu putem interveni, pot doar cei care dau ok pentru așa ceva noi. Dar noi rămânem cum suntem în momentul de față”, a declarat Meszar.

ADVERTISEMENT
Tags: