Life

Decizie neașteptată în casa Mireasa. A plecat acasă fără să stea pe gânduri: „Nu ne lăsăm călcați în picioare”

Scandalul continuă în casa Mireasa. Situația a escaladat, iar cineva a decis să plece acasă fără să mai țină cont de nimic.
14.06.2023 | 00:18
Decizie neasteptata in casa Mireasa A plecat acasa fara sa stea pe ganduri Nu ne lasam calcati in picioare
Cineva și-a făcut bagajele și a plecat din casa Mireasa. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În casa Mireasa, scandalurile nu mai contenesc. Sătulă de cearta continuă cu Hatice și Mihai, doamna Loredana, mama lui Dani, și-a făcut bagajele și a plecat acasă, fără să mai țină cont că ar putea suporta consecințele.

Doamna Loredana și-a făcut bagajele și a plecat din casa Mireasa

După mai multe discuții pe care le-a avut cu Hatice și Mihai, cuplul cu care au fost difuzate imagini interzise la televizor, doamna Loredana nu a mai rezistat. Și-a făcut bagajele și a plecat val-vârtej din casa Mireasa.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit după ce doi îndrăgostiți au spus că s-au săturat de jignirile venite din partea femeii. De la asta și până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât un pas. Iar după ce doamna Loredana a decis să plece, Dani, fiul său, a susținut-o.

Tânărul a declarat că nu permite că cineva din familia lui să fie umilit. „Nu ne lăsăm călcați în picioare, nu ne interesează care sunt consecințele. Nu suntem aici ca să fim călcați în picioare și mai departe vedem afară”, a spus Dani după ce mama lui a plecat din casa Mireasa, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte Hatice, concurenta cu un trecut nu tocmai curat, a afirmat că nu mai poate accepta să nu fie respectată de doamna Loredana. Vedeta de la Antena 1 este de părere că faptul că aceasta este mamă nu-i dă dreptul să o jignească.

„Să fiu înțeleaptă și să accept încontinuu jigniri? Adică eu pot să le duc? Nu sunt și eu om? Nu trebuie să aibă limite chiar dacă este mamă? Nu înțeleg! Avem atâtea luni, nu se mai poate. Nu s-a mai putut! Eu înțeleg, fiecare suntem cum suntem. Nu s-a mai putut!”, a declarat Hatice, iubita lui Mihai.

ADVERTISEMENT

Promisiunea pe care Gabriela Cristea le-a făcut-o celor doi concurenți

Chiar dacă în afara emisiunii Mihai și Hatice sunt destul de criticați, în casa Mireasa ei au reușit să o cucerească pe Gabriela Cristea. La un moment dat, cei doi își făceau planuri de viitor și stabileau dacă se vor căsători sau nu.

Concurenta a fost curioasă dacă iubitul ei își dorește cu adevărat o familie, iar acesta a asigurat-o că nu există o altă variantă. „Da, logic, în săptămâna aia. Tu cu mine mori. Nu-ți mai face filme. (…) Mergem, stăm la mine. O cameră cred că o facem numai de haine, nu știu de ce am impresia. Am multe haine și mi-aș mai cumpăra”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tânărul a afirmat că nu l-ar speria nici gândul de a fi tătic. În aceste condiții, Gabriela Cristea le-a făcut o promisiune. „Dacă apar cele două liniuțe în emisiunea asta vă botez eu copilul, să știți. Am zis-o!”, a reacționat prezentatoarea Mireasa- Capriciile iubirii.

ADVERTISEMENT
Tags: