Life

Decizie radicală la Survivor All Stars 2024. Faimoșii s-au tuns cu maceta. Cum arată Zanni, Andrei Ciobanu și TJ Miles după transformare

Survivor All Stars 2024, decizie radicală la Faimoși. Zanni, Andrei Ciobanu și TJ Miles s-au tuns cu maceta. Cum arată acum.
15.03.2024 | 08:23
Decizie radicala la Survivor All Stars 2024 Faimosii sau tuns cu maceta Cum arata Zanni Andrei Ciobanu si TJ Miles dupa transformare
Faimoșii de la Survivor All Stars 2024 s-au tuns cu maceta. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Faimoșii au luat o decizie radicală la Survivor All Stars 2024. Aceștia și-au făcut o schimbare de look cu ajutorul macetei. Cum arată Zanni, Andrei Ciobanu și TJ Miles după această transformare.

Decizie radicală la Survivor All Stars 2024. Zanni, Andrei Ciobanu și TJ Miles s-au tuns cu maceta

Băieții din tribul Faimoșilor au decis să-și schimbe total look-ul. După mai bine de două luni în junglă, în care nu au avut un frizer pentru a se ocupa de părul lor, aceștia s-au tuns cu maceta.

ADVERTISEMENT

Zanni a venit cu această idee, iar TJ Miles și Andrei Ciobanu l-au urmat. Din cauza condițiilor grele, concurenții trebuie să se descurce cu ce au, iar maceta a fost singura soluție pentru băieții care au vrut să-și facă o schimbare.

“Nu ar fi tare ca toți băieții să ne tundem la 1 în tot capul? Ar fi genial să apărem la joc așa, fără să umblăm la barbă. Eu zic că am fi bengoși rău de tot. Am fi din film, vere. Ai zice că suntem pușcăriași. Suntem la Survivor”, a spus Zanni în cadrul emisiunii difuzate la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Astfel, concurenții au pus ideea în aplicare și s-au tuns unul pe celălalt cu ajutorul macetei. Ștefania Stănilă a spus că aceștia arată “ciopârțiți”, sperând că vor face retușuri.

De asemenea, Andrei Ciobanu a spus că speră ca soția lui Mari, fostă concurentă la Survivor România 2021, să-l recunoască și să nu vrea să se despartă de el atunci când o să-l vadă cu noua tunsoare.

ADVERTISEMENT

Băieții consideră că această schimbare le va fi de mare ajutor la probele de pe traseu. Din cauza căldurii, concurenții transpiră mult, iar părul crescut îi încurca.

“Mi s-a părut că dacă am putea să scăpăm de păr ne-ar face mai bine la traseu, la joc. E foarte cald, transpirăm”, a spus creatorul de conținut.

ADVERTISEMENT
Survivor 2024 Faimoși
Zanni, Andrei Ciobanu și TJ Miles după ce s-au tuns. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik

Ce le-a spus Daniel Pavel concurenților după ce s-au tuns

După ce i-a văzut pe concurenți la joc, Daniel Pavel a observat imediat schimbarea prin care au trecut băieții. “Schimbare de look. Cine este responsabil? Cum ați ajuns ajuns aici?”, a întrebat prezentatorul.

Andrei Ciobanu i-a spus prezentatorului TV că Faimoșii și-au deschis o “frizerie” și că Războinicii ar avea și ei nevoie de o transformare. Concurentul a glumit și a spus că în junglă nu era niciun hairstylist, așa că au fost nevoiți să improvizeze.

“Am făcut un studiu de caz și ne-am dat seama că jungla este în deficit de hairstylisti și am zis să deschidem o nouă frizerie la noi pe insulă. Dacă mă uit în partea stângă parcă se mai poate umbla un pic la înfățișare, deci nu o nicio problemă.

Dacă ei (n.r. Războinicii) nu vor să vină la frizeria noastră, noi oricum nu ne supărăm pentru că este non-profit, adică nici nu pierdem și nici nu câștigăm.

Noi suntem frizerii, noi suntem clienții, noi suntem patronii. Cam asta este. Stilul maceta. Ei sunt pierduți. Asta este o strategie”, a spus Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT