News

Decizie șocantă la New York pe timp de pandemie COVID-19! Cadavre depozitate în camioane. Video

30.04.2020 | 12:06
Decizie socanta la New York pe timp de pandemie COVID19 Cadavre depozitate in camioane Video
ADVERTISEMENT

Decizie șocantă la New York pe timp de pandemie COVID-19! O casă funerară depășită pur și simplu de întreaga situație creată de noul coronavirus a depozitat zeci de cadavre în camioane frigorifice închiriate, pe care le-a parcat în incintă.

Decizie șocantă la New York pe timp de pandemie COVID-19!

Nu a mai durat mult până când Poliţia a fost sesizată. Un localnic dintr-un cartier din Brooklyn a simţit mirosul înțepător şi a alertat imediat organele abilitate.

ADVERTISEMENT

Un echipaj care s-a deplasat la faţa locului a descoperit aproximativ 50 de cadavre stocate în 4 camioane închiriate. Interesant este că, deocamdată, nu au fost aduse acuzaţii penale.

Cadavre depozitate în camioane

Totuși, în cele din urmă, casa funerară a primit o citaţie pe motiv că nu a reuşit să controleze mirosul. De altfel, imaginile de la fața locului au fost unele cu adevărat șocante.

ADVERTISEMENT

Compania funerară a primit un camion frigorific mai mare, iar muncitori în echipamente de protecţie au putut fi văzuţi cum transferă cadavrele.

Presa din Statele Unite a relatat că aproximativ 100 de cadavre erau depozitate în vehicule, după ce proprietarul Andrew T. Cleckley Funeral Services a spus că vechea cameră frigorifică în care depozita de obicei corpurile nu mai funcționa.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Vă readucem aminte că de la sfârşitul lunii martie, cel puţin 18.000 de new yorkezi şi-au pierdut viaţa din cauza noului coronavirus.

De altfel, pompele funebre din oraş se confruntă cu întârzieri săptămânale în predarea decedaţilor pentru înmormântare sau cremare.

ADVERTISEMENT

Un alt plan care se află pe masa guvernatorului din New York prevede ca decedații de COVID-19 să fie înmormântați în gropi comune.

 

 

ADVERTISEMENT