News

Declarația bărbatului care a găsit cadavrul unui nou-născut, într-un sac, pe plaja de la Eforie: ”Nu mi-a venit să cred. Cap, mâini, picioare”

Dezvăluire cutremurătoare făcută de bărbatul care a descoperit cadavrul unui băiețel de un an, plutind în mare, la Eforie Nord.
17.09.2023 | 22:23
Declaratia barbatului care a gasit cadavrul unui nounascut intrun sac pe plaja de la Eforie Nu mia venit sa cred Cap maini picioare
Polițiștii încearcă să afle care sunt cauzele morții bebelușului găsit la Eforie Nord / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Bărbatul care a găsit corpul bebelușului spune că acesta era legat într-un sac și plutea în valuri, printre stânci, chiar în dreptul unui dig.

Turistul care a descoperit cadavrul: ”Numai în filme vezi așa ceva”

Omul spune că se plimba pe plajă în momentul în care a făcut macabra descoperire. El a rămas șocat și i-a alertat imediat pe administratorii plajei, care au chemat poliția.

ADVERTISEMENT

”Făceam turul de dimineaţă pe plajă şi un săculeţ venea spre mal. Până la urmă a ajuns pe mal şi m-am uitat mai bine şi nu mi-a venit să cred ochilor ce e. Cap, mâini, picioare. Sunt şocat! Vezi numai în filme aşa ceva”, a spus turistul care a găsit cadavrul, potrivit Observator.

Interesant este faptul că zona respectivă a fost ecologizată de mai mulți elevi, cu o zi înainte, însă aceștia nu au văzut nimic suspect. Cel mai probabil, săculețul care conținea trupul copilului a fost abandonat după plecarea copiilor.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au izolat digul pe care a fost găsit bebelușul mort

”S-a stabilit că este vorba despre un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța, pentru sursa citată.

Legiștii au preluat cadavrul și urmează să stabilească cauza morții. Polițiștii au declanșat o anchetă, și încearcă să afle cât mai multe informații care să conducă la identificarea celor care au comis fapta.

ADVERTISEMENT

Zona respectivă a fost izolată, iar duminică s-au făcut cercetări, pentru găsirea unor indicii care să poată conduce la identificarea unor suspecți. În România, infracțiunea de pruncucidere se pedepsește cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Cu o lună înainte, o bucureșteancă și-a abandonat nou-născutul într-o pungă

Un caz similar s-a produs în luna august, atunci când angajații hotelului Marriott din Capitală au găsit trupul neînsuflețit al unui nou-născut, abandonat într-o pungă.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor s-a aflat că punga fusese abandonată de o femeie în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată în hotel.

ADVERTISEMENT
Tags: