Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarația care va face furori în SuperLiga. „Dacă FCSB ar avea și lider, nu i-ar mai trebui nici antrenor. E mai mare plăcerea să-i antrenezi”. Video exclusiv

Leo Strizu a făcut o declarație care va face furori în campionat. Fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit că este o plăcere să-i antreneze pe jucătorii vicecampioanei.
08.03.2023 | 23:30
Declaratia care va face furori in SuperLiga Daca FCSB ar avea si lider nu iar mai trebui nici antrenor E mai mare placerea sai antrenezi Video exclusiv
Leo Strizu a mărturisit că este o plăcere să-i antreneze pe jucătorii de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că și-a dat demisia de la FCSB, Leo Strizu a dezvăluit în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că este o plăcere să-i antreneze pe jucătorii vicecampioanei. Fostul tehnician al roș-albaștrilor știe de ce echipa a pierdut surprinzător, scor 1-3 cu UTA la Arad în etapa 29 din SuperLigă.

Declarația lui Leo Strizu va face furori în SuperLigă: „Dacă FCSB ar avea și lider, nu i-ar mai trebui nici antrenor”

Leo Strizu a dezvăluit culise de la antrenamentele celor de FCSB și a pus în lumină faptul că este o plăcere să-i pregătească pe jucători, mai ales că aceștia care dispuși la efort fizic. „Ți-e mai mare dragul să te duci să începi antrenamentul cu jucătorii de la FCSB. N-am auzit o dată e prea mult, e prea puțin.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Antrenamentul este 100%. Eu vorbesc ce s-a lucrat cu Dică și la Pintilii pentru că și el e mulțumit. Îți ies exercițiile. Ei când vin în vestiar își dau seama că (n.r. Thomas Neubert) neamțul i-a fugărit în ultimul hal. De-abia în vestiar. Este o plăcere să lucrezi cu neamțul și cu Pintilii”, a declarat Leo Strizu.

La FANATIK SUPERLIGA s-a vorbit recent despre lipsa unui lider atât în echipa, cât și în vestiarul celor de la FCSB. Leo Strizu, care a plecat de pe bancă la finalul meciului câștigat de FCSB, scor 4-1 cu Petrolul, a avut o declarație care va face furori în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Dar echipă mai cuminte ca asta… Dacă ar avea și lider, nu i-ar mai trebui nici antrenor”, a fost declarația lui Leo Strizu. Ulterior, fostul antrenor al celor de la FCSB nu a ezitat să-l înțepe pe Mihai Stoica.

Leo Strizu știe de ce FCSB a pierdut pe terenul celor de la UTA Arad: „Vedeți ce a declarat managerul”

FCSB a cedat neașteptat pe stadionul Francisc Neuman împotriva celor de la UTA Arad, scor 1-3. Leo Strizu este convins că decizia de a nu-i rula pe jucători, în condițiile în care, echipa a evoluat de trei ori într-o săptămână s-a dovedit neinspirată.

ADVERTISEMENT

„S-a concluzionat în cadrul clubului de ce s-a pierdut meciul de la Arad. Știți foarte bine. Vedeți ce a declarat managerul că nu l-am avut pe Compagno și pe Omrani. Bun, și terenul a fost de vină. Am avut un ciclu de trei jocuri în săptămâna asta, Pitești, Ploiești, Arad.

Cum a fost, cum n-a fost Strizu de tâmpit că la meciul cu Pitești am spus că trebuie să avem grijă de rulajul jucătorilor. Nu l-au băgat în seamă pe Strizu, n-au ținut cont. Olaru, trei meciuri pline, Radunovic, trei meciuri pline, Tamm, trei meciuri pline, Sorescu, trei meciuri pline, Octavian Popescu, Șut la fel.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care ai trei soluții pe postul de fundaș dreapta Crețu și Pantea și poți să menajezi jucătorii de pe apărare. Îl ai pe Cristea. Toată lumea vorbește ‘Noi suntem ca englezii, ăia de ce duc?’. Știi foarte bine că nu poți să duci”, a declarat Leo Strizu, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

Primăvara se numără emisiunile Fanatik SuperLiga. Show-ul care dă tonul exclusivităților din fotbalul românesc poate fi urmărit începând de săptămâna trecută în fiecare zi de luni până vineri, ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT