Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarația lui Adrian Mutu care va face valuri în peluza Rapidului. „A fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Mă felicit!” Video exclusiv

Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că se felicită pentru decizia de a prelua ca antrenor Rapidul.
04.03.2023 | 12:42
Declaratia lui Adrian Mutu care va face valuri in peluza Rapidului A fost cel mai bun lucru care mi se putea intampla Ma felicit Video exclusiv
Declarația lui Adrian Mutu care va face valuri în peluza Rapidului. „A fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Mă felicit!”
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus în ultima rundă din SuperLiga contra Chindiei, scor 2-0, pe propriul teren. Un rezultat care asigură și matematic calificarea în play-off a giuleștenilor. O premieră pentru gruparea din Giulești, în care, fără îndoială, un merit important îi aparține lui Adrian Mutu.

Adrian Mutu nu are dubii legate de actualul moment al carierei de antrenor: ”A fost cea mai bună decizie”

Sub conducerea ”Briliantului”, Rapid a devenit o echipă de top în SuperLiga. Iar ambițiile tehnicianului sunt și mai mari. Acesta își dorește ca formația giuleșteană să se claseze pe pozițiile 1-3 în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Obiectiv pe care, a dezvăluit în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, l-a trecut și în contractul pe care îl are cu formația din Giulești.

Iar dacă vorbim despre ambiție și Adrian Mutu, desigur, persistă o întrebare. Mai exact, dacă regretă că nu a fost el cel ales să conducă echipa națională a României. O temă pe care a abordat-o și Horia Ivanovici. Și, la care, tehnicianul a dat un răspuns tranșant.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

”N-am fost niciodată dezamăgit. Am fost în cărți. Dar asta nu înseamnă că ar fi fost și bine să preiau echipa națională. Eu cred că venirea mea la Rapid a fost cel mai important lucru care mi se putea întâmpla.

Nu se compară. A fost cea mai bună decizie. Fără doar și poate. Dacă aș fi putut să aleg, și aș fi ales Rapidul, m-aș felicita acum.

ADVERTISEMENT

Din toate punctele de vedere, ceea ce sunt astăzi, creșterea mea ca antrenor, pe plan profesional, ca om, sunt rezultatul lucrurilor care m-au călit într-un club cu mare presiune, cu suporteri pasionali.

Nu este ușor. Dar toate acestea fac parte din creșterea mea”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nu uitațiFanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT