Sport

MM Stoica îl laudă pe jucătorul pentru care Neluțu Varga și Gigi Becali au negociat în direct la Fanatik SuperLiga: „L-a depășit ușor pe Crețu!”

Mihai Stoica îl laudă pe Ermal Krasniqi, jucătorul pentru care Neluțu Varga și Gigi Becali au negociat în direct la FANATIK SUPERLIGA.
11.12.2023 | 21:11
MM Stoica il lauda pe jucatorul pentru care Nelutu Varga si Gigi Becali au negociat in direct la Fanatik SuperLiga La depasit usor pe Cretu
MM Stoica îl laudă pe jucătorul pentru care Neluțu Varga și Gigi Becali au negociat în direct la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre Ermal Krasniqi, spunând că și-l dorește la FCSB. De cealaltă parte, Neluțu Varga i-a răspuns lui Gigi Becali tot la FANATIK SUPERLIGA, transmițându-i că așteaptă o ofertă bună pentru kosovar.

MM Stoica îl laudă pe jucătorul pentru care Neluțu Varga și Gigi Becali au negociat în direct la Fanatik SuperLiga

Mihai Stoica l-a lăudat pe Ermal Krasniqi, fotbalistul pe care Gigi Becali îl vrea de la CFR Cluj, spunând că acesta are o viteză foarte bună cu mingea la picior: E adevărat, avem doar Coman, Octavian Popescu și Phelipe. Ne-ar mai trebui și Krasniqi. Nu e o chestie singulară. Sunt și patroni care vor să ia neapărat un jucător.

ADVERTISEMENT

Krasniqi e un jucător interesant, am înțeles că era o discuție de 4 milioane de euro la Lazio. A scăzut în ultima vreme. Ieri l-a depășit ușor pe Crețu, deși Crețu a făcut un meci foarte, foarte bun.

O singură dată a intuit greșit Crețu că Ermal Krasniqi nu are viteză și s-a înșelat, pentru că acest fotbalist cu mingea la picior prinde o viteză mare. Crețu își termină contractul în iarnă”.

ADVERTISEMENT

„Gigi are pâinea și cuțitul, eu mi-aș dori să nu folosească cuțitul. Eu în vară am spus că nu mai avem nevoie de Crețu. A venit meciul cu Craiova, la care a jucat foarte bine.

După a venit meciul cu Nordsjaelland și Gigi a spus că nu-l mai vrea. Eu m-am ținut să rămână, dar a venit meciul cu cealaltă Craiova. Dacă ar fi după mine, Crețu ar trebui să mai rămână până în vară la noi”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că avem un brazilian la echipă!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre campania de transferuri a FCSB-ului, spunând că se bucură pentru venirea lui Luis Phelipe, discutând și despre transferul lui Baba Alhassan, despre care a spus că încă nu a semnat actele. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali îl dorește pe Baba Alhassan, dar și pe Luis Phelipe la FCSB.

Luis Phelipe e făcut! Baba Alhassan nu a semnat! Încă nu sunt semnate actele, discuțiile sunt aproape finalizate, dar nu s-au semnat. Nu mai negociem cu alți jucători, sunt doar alți fotbaliști pe care mi s-a spus să îi urmărim. Din afară toți.

ADVERTISEMENT

Ambii sunt jucători tineri, e imposibil să nu vezi perspective la ei. Cum se vor integra rămâne de văzut. Phelipe pare brazilian pur, e de același profil cu Octavian Popescu. E posibil să schimbăm sistemul, poate abordarea unor meciuri.

E un jucător interesant. Mă bucur să avem un brazilian, că n-am mai avut demult. Consider că sumele de transferuri trebuie să rămână confidențiale. Eu nu am auzit pe nimeni de la Rapid să spună că îl dorește pe Baba Alhassan.

„Banca noastră tehnică a făcut ceva extraordinar aseară. Schimbarea de sistem a fost excepțională. Suntem o echipă care impune respect, am demonstrat asta când am făcut pasul ofensiv la scorul de 1-1. Nu mă interesează ce cred alții.

Gigi nu face schimbările tactice, mai ales că el a spus că i-a plăcut cum a arătat repriza a doua. Crezi că dacă Gigi l-a criticat pe Olaru la meciul ăsta, și-a schimbat părerea despre el? Normal că nu.

Mie mi s-a părut un meci bun, cu un stadion plin, totul a fost ok, iar temperatura a fost în regulă. Chiar dacă Ngezana nu a prins temperaturi din astea”, a mai spus MM Stoica despre Mihai Pintilii și Elias Charalambous.

Noi detalii despre situația lui Darius Olaru

Mihai Stoica a oferit și noi detalii despre starea de sănătate a lui Darius Olaru, mijlocașul FCSB-ului ieșind accidentat în meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, partidă în care el a marcat golul „roș-albaștrilor”:

„Greu să-ți dai seama. Abia după ce mi-a spus, am realizat ce s-a întâmplat. Cu piciorul stâng Avounou îl taie pe tendon pe Olaru. N-a fost nicio intenție!

Nu e o accidentare de durată, dar nu putea să pună piciorul pe pământ ieri. A început deja câteva proceduri și sperăm să fie apt meciul următor. Nu e ceva grav!”.

ADVERTISEMENT
1,72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt