Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declaraţia lui Stanciu care l-a lăsat mască pe Sorin Cârţu: “Cum să spui aşa ceva? Voi aţi auzit?”

Sorin Cârțu s-a arătat mirat după ce a ascultat declarația lui Nicolae Stanciu. Legendei oltenilor nu i-a venit să creadă ce a spus căpitanul României.
03.04.2024 | 15:39
Declaratia lui Stanciu care la lasat masca pe Sorin Cartu Cum sa spui asa ceva Voi ati auzit
Sorin Cârțu, reacție după declarația lui Stanciu de la finalul meciului România - Columbia 2-3. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Declarația lui Stanciu după meciul cu Columbia l-a mirat pe Sorin Cârțu. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA este de altă părere și nu îi vine să creadă afirmația pe care a făcut-o mijlocașul lui Edi Iordănescu.

Declaraţia lui Stanciu care l-a lăsat mască pe Sorin Cârţu: “Cum să spui aşa ceva? Voi aţi auzit?”

Declarația lui Stanciu sugerează că meciurile de la EURO 2024 vor arăta altfel față de partida din Spania. Și că “tricolorii” nu vor suferi la fel de mult ca în amicalele cu Irlanda de Nord 1-1 și Columbia 3-2.

ADVERTISEMENT

După mărturisirea căpitanului României, Sorin Cârțu a rămas șocat. Legenda oltenilor este de părere că duelurile de la Campionatul European vor arăta la fel ca amicalul de pe Metropolitano în fața naționalei din America de Sud.

Cârțu nu crede că partidele din Germania vor avea mai puțină agresivitate și că vor fi mai accesibile pentru echipa lui Edi Iordănescu, așa cum sugera mijlocașul “tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

“Nu mi-a plăcut declarația lui Stanciu după meciul cu Columbia. Spune ceva care m-a lăsat mască. Ceva de genul ‘La Campionatul European echipele vor fi mai precaute și nu o să atace la fel de mult’.

Adică tu ce te aștepți? Ei nu au rezistat la presiunea făcută de Columbia. El ce voia să spună? Că nu va fi o temere la Campionatul European că celelalte echipe nu vor fi la fel de agresive? Vouă ați auzit ce a zis? Va plăcut? Columbienii au avut forță ofensivă și spirit de luptă”, a spus Sorin Cârțu în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ucraina, adversar greu pentru România la EURO 2024

În grupa României de la EURO 2024 s-a alăturat și Ucraina, pe lângă Belgia și Slovacia. Nou venita din grupa E a arată o calitate foarte bună pe teren și o dorință uriașă de a câștiga.

Sorin Cârțu a observat dăruirea și valoarea pe care o au ucrainenii și este de părere că aceștia vor fi adversari grei pentru “tricolori”. Legenda oltenilor a analizat și ultimele jocuri ale Ucrainei înainte să sugereze acest lucru.

ADVERTISEMENT

“M-am uitat și la ucraineni. În meciurile decisive au fost conduși de două ori și au revenit de fiecare dată. Am observat pe fața lor că nu au nicio reacție negativă când primesc acele goluri.

Reușesc să egaleze repede. Au forță și au spirit”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Sorin Cârțu, reacție după amicalele României

ADVERTISEMENT