Sport

Nicolae Stanciu a dezvăluit ce le-a zis coechipierilor înainte de Columbia – România 3-2: „E păcat că s-a întrerupt seria noastră”

Nicolae Stanciu a recunoscut superioritatea adversarului după Columbia - România 3-2. Căpitanul naționalei a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu colegii înaintea meciului.
27.03.2024 | 08:00
Nicolae Stanciu a dezvaluit ce lea zis coechipierilor inainte de Columbia  Romania 32 E pacat ca sa intrerupt seria noastra
Ce a declarat Nicolae Stanciu după Columbia - România 3-2. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a fost titular în amicalul Columbia – România, scor 3-2 pe stadionul lui Atletico Madrid. Căpitanul naționalei României a avut un discurs sincer la finalul înfrângerii contra sud-americanilor. Stanciu a concluzionat că testul de pe Civitas Metropolitano a fost unul de bun augur pentru „tricolori”.

Nicolae Stanciu a dezvăluit ce le-a zis coechipierilor înainte de Columbia – România 3-2: „E păcat că s-a întrerupt seria noastră”

Nicolae Stanciu a fost înlocuit cu Dennis Man în minutul 77 al meciului cu Columbia. Căpitanul naționalei României a recunoscut superioritatea naționalei lui Nestor Lorenzo. Internaționalul român de la Damac este optimist și crede că echipa națională va fi pregătită la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci plăcut pentru spectatori, ne bucurăm că au fost foarte mulți români în tribune. Un meci bun, în care am vrut să ne vedem nivelul. Dar din păcate trebuie să recunoaștem că ne-au fost superiori și că au meritat victoria.

Erau neînvinși de mai mult timp decât noi. Dar cred că, până la urmă, și acest amical ne ajută. Am avut momente bune. Cu siguranță ne vom regla până la campionatul european. Asta le-am zis colegilor, că până la confruntarea cu noi aveau 20 de meciuri fără înfrângere”, a declarat Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a scos aspectele pozitive din amicalul cu Columbia: „Au prins minute aproape toți jucătorii”

Edi Iordănescu a efectuat nu mai puțin de 7 schimbări în echipa de start a României contra Columbiei față de remiza cu Irlanda de Nord (1-1). Totodată, selecționerul a acordat minute bune de joc aproape tuturor jucătorilor convocați.

Nicolae Stanciu a punctat acest aspect și a vorbit despre Ucraina. Naționala de fotbal din țara vecină a acces în grupa României la EURO 2024 după ce a trecut de Islanda, scor 2-1. „Tricolorii” vor debuta la turneul final contra Ucrainei pe 17 iunie, ora 16:00.

ADVERTISEMENT

„N-am intrat cu gândul să ne apărăm, dar câteodată… Au arătat că formează o echipă puternică și așa vrem și noi să ajungem pe viitor. Important e că au prins minute aproape toți jucătorii.

Am văzut că s-a calificat Ucraina, la EURO vor fi meciuri mult mai strânse, mai echilibrate. Nu știu sigur dacă există o favorită certă a grupei”, a mai spus Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Columbia a întrerupt seria pozitivă a României: „E păcat”

România avea o serie de 12 de meciuri consecutive fără înfrângere înainte de amicalul cu Columbia. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu nu mai pierduseră de pe 17 noiembrie 2022, de la 1-2 într-un meci amical cu Slovenia. De cealaltă parte, columbienii și-au prelungit seria pozitivă și au ajuns la 21 de meciuri consecutive fără înfrângere.

„E păcat că azi s-a întrerupt seria noastră, dar oricând poate veni un moment din ăsta. Nu trebuie neapărat să facem o statistică, era mai important jocul. Cred c-au fost două jocuri bune și cel din urmă ne-a testat foarte mult”, au fost cuvintele lui Stanciu.

Nicolae Stanciu, dezvăluiri din vestiar după Columbia - România 3-2

ADVERTISEMENT