News

Declarații mincinoase în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară? Ce le-a atras atenția anchetatorilor

14.05.2020 | 22:44
Declaratii mincinoase in cazul sopranei Maria Macsim Nicoara Ce lea atras atentia anchetatorilor
Declarații mincinoase în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Sursa foto - ziaruldeiași.ro
ADVERTISEMENT

Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară a mințit. Este concluzia celor care au văzut declarațiile avocatului acestuia. Anchetatorii au observat diferențe mari între afirmațiile făcute de apărătorul lui Codrin Nicoară în două interviuri diferite.

Declarații minicinoase în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Ancheta continuă

Andrei Horga, avocatul lui Codrin Nicoară, a oferit detalii din declarațiile făcute de soțul sopranei Maria Macsim Nicoară în fața polițiștilor criminaliști, la scurt timp după accident.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor oferite presei, Andrei Horga s-a cam încurcat în afirmații, pentru că acestea nu corespund între ele, deși ilustrează același moment, cel în care Maria Macsim Nicoară s-a prăvălit pe scări.

Prima dată a oferit un interviu știrilor ProTv în care a spus că soții nu au băut împreună, ci separat, în locații diferite, iar jurnaliștilor de la Ziarul de Iași  le-a spus că, de fapt, soții Nicoară au petrecut împreună, la ei acasă.

ADVERTISEMENT

“În seara respectivă, cei doi soți au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, doamnei i s-a făcut rău, a vomat și a căzut pe scări de la etaj.

Soacra a ajutat-o pe soprană să se așeze confortabil, crezând că îi este rău de la băutură… Apoi, după câteva ore și-a dat seama că situația este critică și a sunat la 112 după ajutor medical”, a spus avocatului lui Codrin Nicoară pentru Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

A doua variantă oferită jurnaliștilor este diferită: “Au petrecut, dar nu chiar împreună, ci separat. Adică el a stat cu un prieten și ea a fost la părinții ei și fiecare a servit câte un pahar sau mai multe de vin. Spre seară s-au întâlnit.

Nu s-a sunat chiar imediat la 112. Ea s-a împiedicat, i s-a făcut rău pe scări, a căzut și s-a lovit. Soțul a crezut că nu este atât de gravă situația.

ADVERTISEMENT

Spre dimineață a sunat-o pe mama lui și împreună au sunat la salvare”, a declarat Andrei Horga, avocatul lui Codrin Nicoară, în urmă cu două zile, pentru ProTv.

 

ADVERTISEMENT