Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Poate să fi egalată performanţa Generaţiei de Aur?! Giovanni Becali: „Nimeni nu va fi la nivelul lui Hagi!”

Impresarul Giovanni Becali nu crede că parcursul Generației de Aur va mai putea fi vreodată repetat. Cum vede calificarea la Euro.
21.11.2023 | 00:01
Poate sa fi egalata performanta Generatiei de Aur Giovanni Becali Nimeni nu va fi la nivelul lui Hagi
Motivul pentru care meciul de adio al „Generației de Aur” a fost amânat.
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României va participa pentru a șasea oară la un Campionat European, însă Giovanni Becali ne mai temperează din entuziasm la FANATIK SUPERLIGA.

Giovanni Becali nu crede că naționala României ne mai poate aduce bucurii precum Generația de Aur: „Exagerăm puțin”

Giovanni Becali le transmite „tricolorilor” că este extrem de important ca România să termine pe primul loc în grupă„Dacă noi ne calificăm de pe primul loc vom avea un mare avantaj. În sensul că jucătorii se vor convinge că au ajuns la o maturitate, se vor convinge că nu trebuie să meargă acolo să se facă de râs și că vom lupta cel puțin să trecem de grupe”.

ADVERTISEMENT

Impresarul care a realizat cele mai importante transferuri din România crede în șansa „tricolorilor” la turneul final din Germania: „Suntem acolo. Depinde de acest meci cu Elveția, de tragerea la sorți din decembrie în ce grupă cădem. Și dacă avem și puțin noroc cred că putem ieși din grupe”.

Întrebat de Horia Ivanovici dacă actuala generație ar putea să reușească ce a reuși Generația de Aur, agentul i-a răspuns sincer: „Exagerăm puțin, e normal să ne mândrim cu echipa națională. E greu să avem o echipă cum a fost odată. Aveam un prieten care atunci când terenurile se vindeau scump în Pipera mulți veri cheltuiau banii și el îmi spunea: ‘Măi, Giovanni, ce-a fost nu o să mai fie’. Și așa s-a întâmplat”.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali taie avântul suporterilor naționalei: „Oricum s-ar chema ei nu poate nimeni să egaleze”

Ioan Becali ne trezește la realitate: „Ce am avut noi e greu de egalat. În primul rând nu avem piesele. Oricum s-ar chema ei nu poate nimeni să egaleze pe Hagi, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Mutu sau Chivu, vorbesc de generația următoare.

Să bați Argentina, să bați Columbia, să bați Anglia, să îi scoți din grupă la un Campionat Mondial, să scoți Germania din grupe la un Campionat European în 2000 și să mergi tu mai departe…”.

ADVERTISEMENT

Giovanni știe care e singura modalitate prin care am putea să reușim să ajungem din nou să avem o națională puternică: „E greu de realizat cu această echipă și cred că numai munca asiduă la echipele de club va decide dacă vom fi în stare să facem asta.

Avem destui jucători afară care nu joacă la cluburi importante, dar joacă afară totuși. E puțin diferență între mentalitatea noastră și cea a echipelor de afară, chiar dacă nu sunt de top”. 

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA te așteaptă LIVE DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită pe YouTube și Facebook ÎN PREMIERĂ de la ora 17:30.

Giovanni Becali, dezvăluiri după calificarea României la EURO 2024

ADVERTISEMENT