News

Declarațiile care schimbă totul în cazul femeilor găsite moarte la Hoghiz. Mama și-a sunat soțul, la câteva minute după ce și-ar fi sugrumat fiica

Detalii înfiorătoare în cazul femeilor găsite moarte la Hoghiz. Ce s-a întâmplat înainte să fie făcută descoperirea macabră.
18.12.2023 | 14:55
Declaratiile care schimba totul in cazul femeilor gasite moarte la Hoghiz Mama sia sunat sotul la cateva minute dupa ce siar fi sugrumat fiica
Fiica și mama, găsite moarte la Hoghiz/ colaj Fanatik/ Foto Stirile Pro TV/ Observator
ADVERTISEMENT

Apar detalii înfiorătoare în cazul femeilor găsite moarte la Hoghiz. O mamă de 45 de ani și fiica ei de 25 de ani au fost descoperite fără viață, vineri, în casa lor. Moartea lor este considerată suspectă, după ce s-a constatat că tânăra avea urme de strangulare, iar mama ei a fost arsă.

Detalii înfiorătoare în cazul femeilor găsite moarte la Hoghiz

Anchetatorii au mers pe două piste: cea a sinuciderii urmată de crimă și cea unei fapte comisă de un ucigaș. Acum, ies la iveală noi informații. Acestea ar putea face lumină în cazul care a cutremurat întreaga țară.

ADVERTISEMENT

Soțul femeii de 45 de ani a fost audiat. Bărbatul le-a mărturisit procurorilor că soția sa l-a sunat, vineri, în jurul orei 16:00. Discuția pe care au avut i-a trezit suspiciuni. Omul a presimțit că s-a întâmplat ceva rău.

Prin urmare, bărbatul și-a sunat fiica, însă aceasta nu a răspuns la telefon. Atunci, a apelat la ajutorul unui vecin, care îi era și rudă și care avea o cheie de la casa lor. Acesta este cel care a făcut descoperirea macabră.

ADVERTISEMENT

Totodată, necropsia celor două femei, mamă și fiică, a fost finalizată. Medicii legiști au stabilit că fata de 25 de ani a murit pe 15 decembrie, între orele 14:00-16:00. Decesul a avut loc după ce a fost strangulată de o altă persoană.

Moartea s-a produs „în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, consecinţa unei asfixii mecanice prin strangulare, cu un corp dur alungit, de către o altă persoană”.

ADVERTISEMENT

Ce s-a stabilit în cazul morții femeii de 45 de ani

În cazul femeii de 45 de ani, care a murit în aceeași zi, în intervalul orar 15:00-17:00, vorbim de un deces în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute. „Consecinţa unor arsuri de căi respiratorii superioare, ca urmare a unor arsuri prin flacără”.

Femeia a suferit arsuri pe întreaga suprafață corporală, mai ales în partea superioară. Mai mult, procurorii au stabilit că lângă mama fetei au fost găsite o sticlă de 5 litri, în care s-ar fi aflat combustibil, dar și o cutie de chibrit.

ADVERTISEMENT

„Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că lângă mamă, care prezenta arsuri mai ales în partea superioară a corpului, se afla un recipient de plastic (pet de 5 litri) carbonizat, în care anterior s-ar fi aflat combustibil şi care avea dopul desfăcut, precum şi o cutie de chibrit”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunaul Braşov, potrivit News.ro.

De asemenea, ambele femei ar fi avut urme de violență pe corp. Vecinii au povestit că mama tinerei ar fi fost în depresie în ultimul timp. Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, a fost vorba de o crimă urmată de sinucidere sau de o dublă crimă comisă de cineva care a vrut să își ascundă urmele.

 

ADVERTISEMENT