Sport

Declarațiile lui Elias Charalambous îi amuză pe foștii mari internaționali: „Ce e adevărat din ce a zis el?” / „Eu îl cred”

Declarațiile lui Elias Charalambous la prima conferință de presă la FCSB i-au amuzat pe foștii mari internaționali români.
03.04.2023 | 10:22
Declaratiile lui Elias Charalambous ii amuza pe fostii mari internationali Ce e adevarat din ce a zis el  Eu il cred
Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare partidei Farul - FCSB. Foto: captură Youtube - @FCSB TV.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous se pregătește de debutul pe banca tehnică a celor de la FCSB, care va avea loc odată cu disputa roș-albaștrilor împotriva lui Sepsi, luni, 3 aprilie, ora 20:30. La conferința de presă premergătoare meciului de la Sf. Gheorghe, noul antrenor principal al roș-albaștrilor a mărturisit că el va lua toate deciziile și își va asuma întreaga responsabilitate.

Primele declarații ale lui Charalambous la FCSB îl amuză pe Basarab Panduru: „Mă faci să râd”

Elias Charalambous a fost alesul lui Gigi Becali pentru a deveni noul antrenor „principal” cu licență Pro de la FCSB. Antrenorul cipriot îi ia locul pe banca tehnică lui Strizu care și-a anunțat în direct demisia. Charalambous a declarat la conferința de presă premergătoare duelului Sepsi – FCSB că el va lua deciziile, în ciuda faptului că Gigi Becali a afirmat de mai multe ori că hotărârile în club sunt luate de patron.

ADVERTISEMENT

Astfel, anunțurile îndrăznețe făcute de Charalambous l-au amuzat pe Basarab Panduru. Fostul fotbalist consideră că antrenorul cipriot a venit la FCSB doar pentru a „fenta” regulamentele impuse de Lucian Burchel și Școala de Antrenori din cadrul FRF.

(n.r. e adevărat că ia decizii?) E adevărat? Mă faci să râd. Ce povestește aici… E clar că a venit pentru Școala de Antrenori și pentru Burchel au plecat pe drumul ăsta ’El face, el drege, el o să facă’. Sigur, nu face nimic. Dacă el crede că face, e o mare problemă. Nu face nimic!”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„Nu ai cum să spui așa ceva!”

În aceeași ordine de idei, Basarab Panduru consideră că Gigi Becali va fi cel care va lua deciziile la FCSB în continuare. „Ce să comentez? Ce a zis? Ce e adevărat din ce a zis el?. Eu vorbesc de ce spune el, că el face schimbări, că el face echipa.

Dacă Gigi a declarat că el face, cum vine Charalambous să ne spună că el face?. Discursul ăsta nu e pentru noi. Nu ai cum să ne spui nouă așa ceva! Îl spui pentru cineva… ‘Domnule, eu sunt de azi înainte, eu fac’. Nu se poate așa ceva!”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a comentat, de asemenea, declarațiile lui Elias Charalambous, iar motivarea arătată de antrenorul cipriot l-a făcut pe fostul mare internațional să îi acorde credit. „L-am văzut decis, cu strategie, știe mentalitatea clubului. Stai să vedem. Eu îl cred pe Charalambous”, a spus și Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Marius Lăcătuș așteaptă replica lui Gigi Becali: „Va trebui să-l pună puțin la punct”

„Eu aștept să văd reacția din partea cealaltă (n.r. a lui Gigi Becali). Ori înaintea meciului de mâine, ori după meci. Dacă va face lucrul ăsta, fii sigur că îl și spune. Va trebui să-l pună puțin la punct”, au fost cuvintele lui Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

FCSB poate profita la finalul etapei a doua din play-off-ul SuperLigii de rezultatele înregistrate de restul adversarelor din lupta la titlu. Farul a scos o remiză din Giulești contra Rapidului, scor 1-1, în timp ce Universitatea Craiova s-a ales cu un punct după confruntarea de pe „Ion Oblemenco”, scor 1-1 cu CFR Cluj.

Elias Charalambous a semnat cu FCSB un contract valabil până la finalul sezonului și va încasa 5.000 de euro lunar, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Vicecampioana României nu se va putea baza în duelul de la Sf. Gheorghe pe Octavian Popescu, accidentat, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,35 este cota pentru „X” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT