Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali anunță ce trebuie să facă noul antrenor al FCSB: „Stăpânul e stăpân, slujitorul e slujitor”. Video

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat cerințele pe care trebuie să le îndeplinească noul antrenor de pe banca celor de la FCSB.
13.03.2023 | 16:35
Gigi Becali anunta ce trebuie sa faca noul antrenor al FCSB Stapanul e stapan slujitorul e slujitor Video
Gigi Becali a precizat ce trebuie să facă noul antrenor de la FCSB. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a rămas fără antrenor cu licență PRO după demisia lui Leo Strizu, iar Gigi Becali a anunțat că până la meciul FCSB-ului cu Universitatea Craiova din play-off, pe banca roș-albaștrilor își va face apariția un nou antrenor. Bogdan Lobonț, fostul selecționer al echipei naționale U20, se află pe lista patronului de la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Gigi Becali a anunțat ce trebuie să facă noul antrenor de la FCSB: „Îl ascult pe patronul care mă plătește”

FCSB va juca împotriva Universității Craiova pe Arena Națională în prima etapă din play-off. Fără Mihai Pintilii suspendat, vicecampioana României are nevoie de un tehnician care să stea la margine pentru a le oferi sprijin roș-albaștrilor. Vorbind despre noul antrenor, Gigi Becali a anunțat condițiile pe care trebuie să le respecte acesta.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Cred că săptămâna aceasta o să punem antrenor. Să vedem ori ăla, ori ăla, dar vreau un antrenor care să zică direct. De exemplu este un antrenor român cu care s-a discutat. Și a zis ‘domne, eu zic cum a fost în străinătate, cum făceau patronii în străinătate’. Care o să zică ‘da, domne patronul îmi dă bani, eu stau să antrenez. Sunt antrenor și patronul comandă. Eu îl ascult pe patronul care mă plătește’.

Să zică așa ca să nu mai fie toată ziua bla-bla-bla. Să zică într-o conferința de presă: ‘Domne, nu mă mai întrebați asta pentru că eu ascult de patron. Ce zice patronul aia fac. Ascult patronul, gata punct’. Ce mai vreți mă? Nu înțelegeți sunteți turci? În limba română vorbim nu e limbă turcească. O să fie un antrenor care ascultă de patron, ce atâta întrebați?”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj clar pentru viitorul antrenor de la FCSB: „Stăpânul e stăpân, slujitorul e slujitor”

Totodată, Gigi Becali a avut o replică tăioasă la adresa lui Leo Strizu. Fostul antrenor cu licență PRO al „roș-albaștrilor ”a oferit o serie de reacții dure în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA despre perioada petrecută la FCSB.

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru viitorul antrenor de la FCSB, mărturisind că va fi plătit pentru meseria pe care o practică, însă cel care va lua deciziile va fi finanțatorul roș-albaștrilor. „Nu știți de atâta timp că așa este. Ascultă de patron bine, doar nu sunt idiot să pun un antrenor care face el pe milioanele mele de bani. De ce merge Hagi? Că antrenorul ascultă de patron. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să mănânci nu ai bani să mănânci degeaba. Acum ce mănânci acum, dacă nu ai mâncare. Nu-i banul, nu-i mâncatul. Ei comandă, ei bagă vaccin, ei bagă război, ei comandă tot. Cine? Banul. Întreabă cineva ceva? Banul, miliardele de la New York. Acolo se comandă. Crezi că îi interesează pe ăia? Vaccin, faci vaccin obligatoriu. 

(n.r. CFR) N-ai bani degeaba ai titlu. Eu dacă făceam la fel nu aveam banii și închideam acum. Că eu îi închid. Acum deja am ajuns la 8 milioane. Și adică eu dau 8 milioane de euro: ‘hai antrenorule că te pun pe tine mă, să faci tu că eu sunt prea prost și îți dau ție banii că tu și când pierzi câștigi banii’.

ADVERTISEMENT

Nu merge așa la Becali. La Becali stăpânul e stăpân, slujitorul e slujitor. Și așa se știe și cine vine așa va fi până când eu pun mâinile pe piept o să le comand pe toate”, a mai spus Gigi Becali.

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să pună un antrenor străin la FCSB: „Ca să scap de ei”

Suspendarea lui Mihai Pintilii și scandalul pe care fostul căpitan al roș-albaștrilor care nu deține licență PRO, dar se ocupă de pregătirea jucătorilor l-a provocat, l-au determinat pe Gigi Becali să aleagă un antrenor străin pe banca roș-albaștrilor.

„Așa comand eu. Care vrea să lucreze cu mine, care nu vrea să nu vină la mine. Ce atâta bla-bla-bla. Să știți, gata! Până pun mâinile pe piept cine vine la mine slujește mie, slujește pe bani nu pe gratis. Îți faci meseria, îți dau banii, dar eu comand. Ce toată ziua, habar n-aveți. 

Eu cred că străin o să aduc. E unul străin. Cipriot mi se pare că este. De ce? Ca să scap de ei că puneam român. Dar dacă pui român… În loc să pun român pentru că din cauza lor. Că îl suspendă. Să văd de unde-l suspendă că îl pun pe ăla antrenor. De unde-l suspendă? Că el e antrenor.

Mai bine un străin și gata. Că ăla străin spune că nu știe limba noastră, nici engleză. Dacă ei au mintea întunecată, atunci facem și noi mintea întunecată. Cu omul cu minte strâmbă trebuie să-ți faci mintea strâmbă ca să-l înțelegi pe strâmb, au fost declarațiile lui Gigi Becali.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă oferă cele mai multe exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT