Life

Dedeman dă o nouă lovitură în România. Actele au fost semnate, se va întâmpla în curând

Dedeman vine cu o veste bună pentru țara noastră. Documentele au fost parafate, planurile se vor contura perioada următoare.
26.10.2023 | 11:55
Dedeman da o noua lovitura in Romania Actele au fost semnate se va intampla in curand
Dedeman vine cu o veste bună pentru țara noastră. Documentele au fost parafate, planurile se vor contura perioada următoare. Sursa foto: editiadedimineata.ro
ADVERTISEMENT

Dedeman dă o nouă lovitură în România. Actele au fost semnate, se va întâmpla în curând. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțină vreme de o persoană importantă. Cel mai expansiv retailer de materiale de construcții deschide noi oportunități pentru oameni.

Dedeman vine cu o veste bună pentru țara noastră. Documentele au fost parafate, planurile se vor contura perioada următoare

Dedeman vine cu o veste bună pentru țara noastră. Documentele au fost parafate, planurile se vor contura perioada următoare. Frații Pavăl, Dragoș și Adrian, construiesc un nou magazin, de această dată în județul Iași.

ADVERTISEMENT

Concret, spațiul va fi ridicat în municipiul Pașcani, după cum a dezvăluit primarul localității, Marius Pintilie. De asemenea, edilul a mai dezvăluit că va fi amenajat și un sens giratoriu care va facilita accesul locuitorilor.

„Am semnat astăzi (n.r. – 20 octombrie) autorizațiile de construire pentru magazinul Dedeman și pentru amenajarea intersecției cu sens giratoriu de la același obiectiv”, a declarat edilul pentru newspascani.com.

ADVERTISEMENT

Terenul pe care va fi construit centrul comercial Dedeman are o suprafață de aproape 62.000 mp. Pământul este împărțit în 8 parcele, însă doar 5 dintre acestea aparțin magazinului care se va construi în Pașcani.

Sursa menționată mai arată că, restul de 3 parcele aparțin de Integrata. În plus, terenul din localitate, cu o formă poligonală, are deschidere în partea de est la strada Grădiniței, iar în partea de sud deschiderea este către Aleea Calea Iașului, cu o bandă pe sens.

ADVERTISEMENT

Dedeman și planurile sale de extindere

Dedeman, prin intermediul proprietarilor săi, are numeroase planuri de extindere. Dragoș și Adrian Pavăl și-au început afacerea în urmă cu mai bine de 25 de ani și de atunci au continuat să fie tot mai vizibili și mai căutați de români.

„Avem în plan să ne continuăm extin­derea la nivel naţional şi regional, menţinând acelaşi set de valori după care ne-am ghidat până în prezent şi implicându-i pe membrii tineri ai familiei noastre în toate activităţile grupului.

ADVERTISEMENT

Suntem ferm convinşi că această abordare ne va oferi premisele necesare pentru a menţine traiectoria ascendentă pe care am parcurs-o până în acest moment”, a declarat Dragoş Pavăl în urmă cu ceva vreme, conform businessmagazine.ro.

ADVERTISEMENT