Life

Frații Dedeman, lovitură spectaculoasă pe piața afacerilor. Rivalii au rămas fără cuvinte când au aflat ce mastodont vor să construiască

Patronii Dedeman, business uriaș. Adversarii fraților au rămas uimiți când au aflat despre proiectul impozant al celor doi.
25.03.2023 | 12:06
Fratii Dedeman lovitura spectaculoasa pe piata afacerilor Rivalii au ramas fara cuvinte cand au aflat ce mastodont vor sa construiasca
Patronii Dedeman, business uriaș. Adversarii fraților au rămas uimiți când au aflat despre proiectul impozant al celor doi. Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

Frații Dedeman, pe numele lor Adrian şi Dragoş Pavăl, se pregătesc de o lovitură spectaculoasă pe piața afacerilor. Rivalii au rămas fără cuvinte când au aflat ce mastodont vor să construiască chiar în orașul natal, Bacău.

Patronii Dedeman, business uriaș. Adversarii fraților au rămas uimiți când au aflat despre proiectul impozant al celor doi

Patronii Dedeman au în plan un business uriaș. Adversarii fraților au rămas uimiți când au aflat despre proiectul impozant care urmează să se ridice în perioada următoare, după ce Târgul Auto Șerbănești se va reloca pe un teren situat în extravilanul municipiului, pe DN 11 Bacău – Onești.

ADVERTISEMENT

Pe acest spațiu se va ridica un centru comercial similar cu modelul Palas din Iași, un ansamblu de locuințe și un hotel. Potrivit ziaruldebacau.ro, în dosarul proiectului este atașată deja solicitarea companiei băcăuane.

Cei doi frați, care au o avere de aproximativ 2,6 miliarde de euro, au menționat că doresc ca tranzacția să fie cât se poate de transparentă. În plus, afaceriștii au adus suficiente argumente legate de problemele de infrastructură ale oborului din Șerbănești.

ADVERTISEMENT

„Dacă problema spațiilor destinate expunerii spre vânzare a autovehiculelor rămase la stadiu de balastare se poate rezolva prin astfaltarea acestora, realizarea unui racord la rețeaua de canalizare presupune parcurgerea unor etape bine stabilite, procedura de avizare fiind una anevoioasă, dar și costisitoare.

Calea de acces existentă, îngustă, duce în permanență la blocarea traficului și accesului autovehiculelor în incinta târgului, multe mașini find parcate pe străzile sau terenurile adiacente.

ADVERTISEMENT

Pornind de la aceste constatări, s-a concluzionat că este imperios necesară realizarea unui nou târg auto, pentru comercializare mașini noi și second hand, dar și piese auto sau unități de alimentație publică tip fast food sau grătar”, se arată în referatul Primăriei din Bacău, mai arată sursa citată mai sus.

Frații Dedeman, proiect de anvergură în Bacău

Frații Dedeman au schițat un proiect de anvergură în Bacău, iar pentru asta au nevoie de ajutorul primarului USR Lucian Viziteu. Edilul va propune în următoarea ședință de Consiliu Local trecerea terenului din domeniul public în cel privat al municipiului.

ADVERTISEMENT

În felul acesta spațiul va putea fi vândut la licitație. Târgul Auto va fi un spațiu amenajat corespunzător pe care vor fi amplasate copertine, birouri, alimentație publică și multe alte beneficii de care se vor bucura toți localnicii.

ADVERTISEMENT
Tags: