Life

Deea Maxer a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat de Dinu Maxer: ”A ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine”

Deea Maxer a spus de ce s-a separat, în realitate, de fostul soț, Dinu Maxer. Vedeta a făcut declarații surprinzătoare.
16.04.2024 | 20:44
Deea Maxer a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a divortat de Dinu Maxer A ajuns el singur la concluzia ca asa e mai bine
Deea Maxer a spus de ce s-a separat, în realitate, de fostul soț, Dinu Maxer. Vedeta a făcut declarații surprinzătoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Deea Maxer a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat de Dinu Maxer. Cine a ajuns la concluzia că este mai bine să o ia pe drumuri separate, deși formau un cuplu de foarte multă vreme și păreau foarte uniți.

Deea Maxer a spus de ce s-a separat, în realitate, de fostul soț, Dinu Maxer. Vedeta a făcut declarații surprinzătoare

Deea Maxer a spus de ce s-a separat, în realitate, de fostul soț, Dinu Maxer. Vedeta a făcut declarații surprinzătoare în urmă cu puțin timp despre relația cu fostul partener de viață care a ajuns la final în 2023.

ADVERTISEMENT

Au decis să se despartă după o relație de 18 ani. Fiul celor doi, Andreas, a realizat că ar fi indicat ca părinții săi să se separe, lucru care a pus-o pe gânduri pe dansatoare. Mai târziu, avea să depună actele de divorț.

„Este o normalitate în momentul de față și mă bucur că cei mici așa au perceput divorțul. Andreas este mare, tocmai ce a împlinit 13 ani, este mai matur decât mi-am imaginat că va fi la vârsta asta.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că mămica lui la 13 ani era destul de matură, ținând cont că la 15 ani a intrat în relație și la 18 s-a măritat, nu mă miră. Andreas înțelege lucrurile și a ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine.

Dacă copilul meu a ajuns la această concluzie, am zis că e ok să fac asta”, a dezvăluit Deea Maxer în podcast-ul moderat de Jorge. Cântăreața și Dinu Maxer au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer, despre motivul pentru care fiul nu stă cu ea

Deea Maxer a vorbit și despre motivul pentru care fiul său, Andreas, nu locuiește în aceeași casă cu ea. Adolescentul de 13 ani are propriile tabieturi și simte că s-a acomodat foarte bine în locuința figurii paterne.

Vedeta a mai precizat că această decizie a făcut-o să nu se mute din imobilul în care a stat în timpul mariajului. Mai mult decât atât, și-a cumpărat apartament în aceeași incintă, însă la un etaj diferit față de fostul soț.

ADVERTISEMENT

În prezent, dansatoarea locuiește sub același acoperiș cu fiica sa și a fostului soț, Maysa, în vârstă de aproape 5 ani. Dinu Maxer petrece destul de multă vreme cu fetița, cu toate că a rămas în grija fostei partenere de viață.

ADVERTISEMENT