Life

Ce se întâmplă acum între Dinu și Deea Maxer după ce au divorțat și au pe altcineva: „Forever”

Ce relație au acum Dinu și Deea Maxer, după ce au divorțat și fiecare și-a refăcut viața sentimentală? Noi detalii ies la iveală.
28.10.2023 | 18:28
Ce se intampla acum intre Dinu si Deea Maxer dupa ce au divortat si au pe altcineva Forever
Dinu și Deea Maxer și-au refăcut viețile amoroase după divorț
ADVERTISEMENT

Dinu și Deea Maxer și-au refăcut viața și, cel puțin declarativ, fiecare se simte fericit în noile lor relații. Cântărețul și noua sa parteneră, actrița Magdalena Chihaia, au dat din casă!

Dinu, fericit alături de noua iubită după divorțul de Deea Maxer. Ce a ieșit la iveală despre relația cu Magdalena

Cei doi porumbei au dezvăluit câteva lucruri în premieră despre relația lor. Magdalena a recunoscut că a pus ochii de mai multă vreme pe Dinu Maxer. La început, nu a vrut niciunul să își asume relația. Din seria de declarații pe care le-au făcut despre povestea lor nu a lipsit și Deea, fosta soție a membrului trupei AxxA.

ADVERTISEMENT

Magdalena a spus că între ea și Dinu a existat întotdeauna o relație de prietenie. Când au apărut zvonuri că ar fi împreună, el s-a îndepărtat de actriță. Magdalena a mărturisit că niciodată nu a vrut să îl pună pe Dinu într-o postură nepotrivită, după divorțul de Deea Maxer.

„Pe noi ne-a despărțit cumva presa. În momentul în care au bănuit că eram împreună și nu eram împreună, pe el l-a făcut să se îndepărteze de mine. Mă gândeam că dacă mă duc la o repetiție, cine știe cine vine și scrie ceva nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Nu e niciun lucru ieșit din comun sau ceva necuviincios. Nu voiam să îl pun pe Dinu într-o postură nepotrivită… Chiar și dacă eram o simplă prietenă”, a declarat Magdalena Chihaia în emisiunea Online Story.

„Părinții rămân forever”

Magdalena a spus că atunci când a aflat că Dinu a divorțat de Deea Maxer, deși era atrasă de el, nu știa cum să reacționeze. „Când am aflat că și el e singur, m-am blocat. N-am știut ce să zic. Nu puteam să zic nimic. Chiar i-am spus la un moment dat când mi-a zis că semnează actele de divorț, i-am zis că așa cum e mai bine pentru el, așa îmi pare”, a completat Magdalena.

ADVERTISEMENT

Din interviul pe care l-au acordat cei doi aflăm și în ce fel de relație sunt acum Dinu și Deea Maxer. Magdalena a spus că se înțeleg bine și se respectă de dragul copiilor.

„Părinții rămân forever. Văd, prin copii, că dacă părinții sunt bine, sunt și ei bine”, a spus iubita lui Dinu Maxer pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT