Life

Deea Maxer, mamă pentru a treia oară? Cum se înțelege Robert Drilea cu copii săi: „Își dorește”

Robert Drilea își dorește copii cu Deea Maxer? Cum se înțelege cu fiul și fiica pe care dansatoarea îi are din căsnicia cu Dinu.
20.05.2023 | 13:13
Deea Maxer mama pentru a treia oara Cum se intelege Robert Drilea cu copii sai Isi doreste
Deea Maxer și Robert Drilea au făcut dezvăluiri despre copii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Drilea și Deea Maxer au făcut dezvăluiri despre copii. Bărbatul își dorește să devină tată, dar, până atunci, se bucură de timpul petrecut cu micuții pe care dansatoarea îi are din căsnicia cu Dinu Maxer.

Deea Maxer a dezvăluit că Robert Drilea se înțelege de minune cu cei doi copii ai săi

Deea Maxer se bucură din plin de viață de când iubește din nou. În timp de Dinu Maxer se distrează alături de diferite femei, fosta lui soție pare să aibă planuri serioase alături de bărbatul care i-a furat inima. 

ADVERTISEMENT

Deea Maxer a dezvăluit în cadrul emisiunii Xtra Night Show că Robert Drilea i-a cunoscut pe fiul și pe fiica sa, pe care îi are împreună cu Dinu chiar de Paște. Iar micuții se înțeleg de minune cu noul partener al mamei lor.

„Robert a cunoscut copiii de Paște, la fratele meu acasă, unde am petrecut trei zile împreună. El iubește copiii și își dorește copii”,  a dezvăluit dansatoarea, conform publicației spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Astfel că, dacă relația va fi una de durată, Deea Maxer ar putea deveni din nou mamă, mai ales că Robert Drilea a dezvăluit că nu i-a fost deloc să împrietenească și să își petreacă timpul cu cei doi copii, spre bucuria tuturor.

„Nu, mie îmi plac foarte mult copiii. Avem atracție către ei și nu îmi e deloc greu să îmi petrec timpul cu ei”, a precizat Robert Drilea despre relația pe care o are cu Andreas și Maysa, cei doi copii pe care Deea Maxer îi are.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer are parte de susținerea părinților în noua relație

Deea Maxer nu e fericită doar pentru că Robert Drilea are o relație bună cu cei doi copii, dar se bucură și se susținerea părinților. Vedeta a mărturisit că, indiferent de situație, familia îi este alături.

Pe de altă parte, fosta soție a lui Dinu Maxer a spus ce o atrage cel mai mult la iubitul său. „Spiritul aventurier și faptul că îi sclipesc ochii atunci când mă privește, eu cred că spune tot și când există completare e minunat. (…)

ADVERTISEMENT

Mama și tata cum să privească? Ca și la 15 ani când m-am îndrăgostit și a fost așa. Ai mei întotdeauna m-au susținut, indiferent de situație. Dacă eu sunt fericită și părinții mei sunt fericiți, bineînțeles”.

Pe de altă parte, Deea Maxer a vorbit despre despărțirea de Dinu în emisiunea lui Cătălin Măruță și a spus că divorțul era iminent. „N-am spus că vreau să divorțez, dar simțeam că ajungem acolo. Știam”.

ADVERTISEMENT