Life

Deea Maxer, plină de vânătăi. Ce a pățit vedeta în vacanță. Imaginile sunt șocante

Deea Maxer a șocat publicul larg. Vedeta este plină de vânătăi, extrem de vizibile. Totul s-a întâmplat din cauza unei simple greșeli, făcute la munte.
31.01.2023 | 11:57
Deea Maxer plina de vanatai Ce a patit vedeta in vacanta Imaginile sunt socante
Deea Maxer, accident teribil la munte. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deea Maxer a ajuns la munte în urmă cu câteva zile, pentru un teambuilding, însă s-a întors acasă plină de vânătăi.

Cum s-a accidentat Deea Maxer la munte

Artista a mers la Poiana Brașov, unde, după cum știm deja, la fel ca și în alte zone din țară, a nins destul de tare și de asemenea, temperaturile au fost extrem de scăzute.

ADVERTISEMENT

Seara, în timp ce se deplasa către o petrecere, Deea Maxer a suferit un accident în urma căruia s-a ales cu vânătăi destul de urâte.

Cum s-a întâmplat acest lucru? Soția lui Dinu Maxer se afla pe tocuri de 12 centimetri. Deși poartă o astfel de încălțăminte indiferent de vreme, pe frig, ploaie, zăpadă, dar și ger, se pare că a fost vorba despre un moment prost ales, dar și despre o locație necunoscută.

ADVERTISEMENT

Chiar în timp ce voia să facă un story, Deea Maxer a tras o căzătură pe care probabil nu o va uita niciodată.

“Eram cu gașcă de colegi în teambulding la Poiana Brașov și am plecat de la o petrecere la alta, negândindu-mă că ajung chiar la baza pârtiei în sandale cu toc de 12 cm.

ADVERTISEMENT

(…) La mine nu există să merg cu bocancii în geantă undeva, însă la petrecerea asta nu am știut exact locația. Nu mă așteptam nici eu să cad, că tocmai de aia și filmam. Vroiam, practic, să fac un story.“, a povestit Deea Maxer, pentru click.ro.

Deea Maxer, accident teribil la munte. Sursă foto: click.ro / colaj Fanatik
Deea Maxer, accident teribil la munte. Sursă foto: click.ro / colaj Fanatik

Deea Maxer s-a ales cu un hematom pe coapsă

Dacă în momentul în care a căzut, artista s-a amuzat copios de cele întâmplate, mai târziu, aceasta s-a trezit cu dureri insuportabile, dar și cu vânătăi pe măsură.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer le-a mai povestit celor de la click.ro că o doare piciorul foarte tare și că are un hematom enorm pe coapsă, lucru vizibil chiar și în imaginile făcute publice de artistă.

“M-am amuzat maximum în momentul căzăturii și nu am realizat pe moment cât de tare m-am accidentat. M-am ales cu ditamai hematomul pe coapsa dreaptă și multe vânătăi mai mici pe picioare.

Acum mă doare tare tot piciorul!”, a mărturisit Deea Maxer, pentru sursa citată.

Cel mai probabil, Deea Maxer va mai fi nevoită să stea câteva zile bune până când piciorul se va vindeca și cu siguranță artista nu va uita prea curând momentul, având în vedere că pe cât de amuzant a fost în primă fază, pe atât de dureros a devenit mai târziu.

ADVERTISEMENT