Life

Elena Merișoreanu, acuze dure după despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer. „Copiii suferă cel mai mult”

Elena Merișoreanu face acuze dure după despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer. Artista spune că copiii celor doi suferă cel mai mult.
11.05.2023 | 07:06
Elena Merisoreanu acuze dure dupa despartirea dintre Deea si Dinu Maxer Copiii sufera cel mai mult
Elena Merișoreanu, acuze dure.Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a făcut acuzații dure după divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Artista a fost stupefită când a aflat că cei doi se despart și a mărturisit că îi pare rău că are loc această separare în showbizul românesc.

Elena Merișoreanu, acuze dure. Ce spune despre Deea și Dinu Maxer

Elena Merișoreanu a mărturisit că nu s-ar fi așteptat niciodată să divorțeze cei doi, mai ales pentru că între ei a fost o dragoste pasională.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, artista a ajuns la o concluzie simplă și a spus că cei care sunt cu adevărat răniți de despărțire sunt copiii lor. Artista de muzică populară a mărturisit că a rămas fără cuvinte în urma separării dintre Deea și Dinu Maxer și ca urmare a acțiunilor lor.

„Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor, în această poveste. Ar trebuie să fie mai discreți. Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe.

ADVERTISEMENT

Stai o viață cu un om în casă și nu-i cunoști opțiunile. Fiecare însă își știe problemele. Nu vreau să mă bag în familia lor”, a spus artista pentru Playtech.

Elena Merișoreanu, uimită că Deea și Dinu Maxer s-au afișat cu alte persoane. Ce acuze a mai făcut

Elena Merișoreanu a fost uimită și de faptul că ambii parteneri s-au afișat cu câte o persoană după divorț, lucru care i s-a părut prea rapid.

ADVERTISEMENT

„Păcat! Mie îmi pare tare rău de ei, am fost întotdeauna la evenimentele lor. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa, să divorțeze, pentru că între ei a fost o dragoste pasională.â

Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede”, a spus vedeta pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a fost atât de uimită pe divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, încât la început nici măcar nu i-a dat crezare.

Aceasta a luat legătura cu Deea Maxer și a întrebat de ce divorțează, de fapt. Conform acesteia, dansatoarea a răspuns că din cauza diferenței de vârstă.

ADVERTISEMENT