Sport

Sorescu și Drăguș marchează cu Beșiktaș, Niță apără penalty, la primul meci după era Marius Șumudică! Golurile care pot salva echipa de la retrogradare! Video

Deian Sorescu și Denis Drăguș au marcat în poarta celor de la Beșiktaș, la primul meci după înlăturarea de la echipă, a lui Marius Șumudică. Florin Niță a apărat un penalty.
11.03.2024 | 21:07
Sorescu si Dragus marcheaza cu Besiktas Nita apara penalty la primul meci dupa era Marius Sumudica Golurile care pot salva echipa de la retrogradare Video
Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gaziantep – Beșiktaș 2-0. Deian Sorescu a marcat un gol important pentru Gaziantep, împotriva celor de la Beșiktaș, după era Marius Șumudică. Interesant este că toți cei patru români de la gruparea turcă au fost titulari la primul meci după debarcarea antrenorului. La rândul său, Denis Drăguș a reușit să marcheze, iar Florin Niță a apărat un penalty pe final.

Sorescu și Drăguș marchează cu Beșiktaș, Niță apără penalty, la primul meci după era Marius Șumudică!

Deian Sorescu a finalizat cu sânge rece o fază extrem de rapidă și spectaculoasă a gazdelor. Totul a pornit după ce Beșiktaș a încercat să iasă din apărare cu minge scurtă, după o repunere din șase metri.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Gaziantep au recuperat mingea și au combinat în mare viteză, iar Sorescu, lansat pe flancul drept, nu l-a iertat pe portarul advers. Era doar minutul nouă al partidei, dar reușita românului a stârnit o bucurie imensă pentru cei de la Gaziantep.

Vezi video cu golul lui Sorescu

Toți cei patru fotbaliști români au fost titulari pentru echipa turcă din susbsolul clasamentului. Noul tehnician, Selcuk Inan, a mizat din primul minut pe Florin Niță, Florin Maxim, Denis Drăguș și pe marcatorul golului, Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Florin Niță, convocat pe lista lungă a naționalei pentru amicalele din martie, a avut o evoluție foarte bună în prima repriză. Portarul a reușit o intervenție incredibilă, în stilul său caracteristic, în minutul 31.

Fostul jucător al FCSB-ului l-a oprit remarcabil pe Milot Rashica, din postură de unu la unu. Beșiktaș a mai avut o ocazie imensă, dar același Rashica a ratat ținta din poziție extrem de favorabilă, spre bucuria gazdelor.

ADVERTISEMENT

La finalul primei reprize, Gaziantep a fost foarte aproape să își mărească avantajul. Într-o fază de atac a gazdelor, Necip Uysal de la oaspeți a atins mingea cu mâna în careul lui Beșiktaș. Însă, după două minute de deliberări, cu ajutorul sistemului VAR, centralul nu a acordat penalty pentru Gaziantep.

Golul lui Sorescu din minutul nouă ar putea fi extrem de important pentru Gaziantep, în lupta gazdelor pentru a evita retrogradarea. Meciul încă se dispută, revenim cu detalii despre rezultatul final al partidei.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguș nu s-a lăsat mai prejos și a marcat la rândul său împotriva celor de la Beșiktaș, în minutul 85. Atacantul român a făcut 2-0 pentru Gaziantep după ce a umilit apărarea adversă cu o serie de driblinguri, urmată de un șut la colțul lung.

Vezi VIDEO cu golul lui Drăguș

Iar ca seara să fie perfectă pentru români, Florin Niță a reușit s apere un penalty, în minutul 90 al jocului. Lvitura de la 11 metri a survenit în urma unui fault comis de către marcatorul primului gol, Deian Sorescu.

 

ADVERTISEMENT