Fotbal intern

Deian Sorescu și Ante Puljic vor continua la Dinamo! Fanii din DDB i-au convins şi pe Gol și Răuță

20.01.2021 | 18:47
Deian Sorescu si Ante Puljic vor continua la Dinamo Fanii din DDB iau convins si pe Gol si Rauta
ADVERTISEMENT

Jucătorii Deian Sorescu și Ante Puljic vor continua la Dinamo București, după ce au ajuns la înțelegeri cu suporterii implicați în Programul DDB.

Această veste vine după ce ”câinii” l-au adus în această iarnă pe Andrei Blejdea de la FC Argeș și sunt aproape să-l înregimenteze și pe Gevaro Nepomuceno.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de opt jucători străini au părăsit-o pe Dinamo în această pauză de iarnă. După Rene Hinojo, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alex Gonzalez, Borja Valle, Aleix Garcia și Tomas Mejias,  ultimul care a plecat din ”haită” este Juan Camara.

Și Alexandru Răuță a acceptat condițiile suporterilor

UPDATE, 20 ianuarie, ora 18:50 / Fanii dinamoviști din programul DDB au anunțat că au ajuns la o înțelegere cu Alexandru Răuță înm ceea ce provește restanțele salariale și jucătorul va continua în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”ÎNCĂ UN JUCĂTOR REZOLVAT. Alexandru Răuță a dovedit în ultima vreme că este un jucător pe care ne putem baza. Muncitor și determinat. Genul de jucător de care poate trece adversarul, dar nu și mingea. Uneori și invers.

DDB s-a înțeles cu el. Pentru că știe prin ce greutăți trece clubul, a renunțat la o parte din banii din urmă, a acceptat să micșoreze salariul până în iunie și să prelungească angajamentul pentru încă 1 an”, au anunțat suporterii pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

Fanii din DDB l-au convins şi pe Janusz Gol să rămână

UPDATE, 20 ianuarie, ora 09:00 / După ce au ajuns la înţelegeri cu Deian Sorescu şi Ante Puljic, fanii din DDB l-au convins şi pe Janusz Gol să rămână la echipă şi să accepte micşorarea salariului.

“Știm că e târziu, dar așa stau lucrurile, facem ce trebuie indiferent de oră! DDB a finalizat discuțiile cu încă un jucător important pentru planurile noastre. Janusz GOL a acceptat diminuarea salariului și va rămâne în continuare jucătorul lui DINAMO! Îi mulțumim pentru deschidere și suntem convinși că nu va regreta alegerea de a rămâne în HAITĂ!”, au anunţat cei din DDB pe pagina oficială a Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo, înțelegeri cu Deian Sorescu și Ante Puljic

Într-un mesaj postat pe contul de Facebook cu titlul ”DDB ÎȘI PĂSTREAZĂ CĂPITANII”, fanii lui Dinamo din Peluza Cătălin Hîldan anunță că au ajuns la înțelegeri cu jucătorii Deian Sorescu și Ante Puljic.

”Nimic din ce scriem aici nu sunt vorbe în vânt. Am spus că trebuie să strângem rândurile și exact asta facem! Am finalizat astăzi discuțiile cu cei doi căpitani. DDB i-a achitat salarii restante lui Deian Sorescu și vom continua împreună! Ante Puljic a fost de acord să își reducă salariul și își va prelungi contractul cu Dinamo încă 1 an”, au scris suporterii.

”Nu mai e nevoie de alte detalii, doar știm cu toții CINE SUNT cei doi CÂINI! Le mulțumim ambilor pentru deschidere și le urăm succes mai departe! Împreună vom continua să facem treabă bună la DINAMO!”, se mai arată în comunicat.

Deian Sorescu Ante Puljic Dinamo

”Înțelegerile cu Fabbrini, Achim și Guye le-am anunțat deja. Discuțiile DDB cu jucătorii noștri continuă! Rămâneți aproape în orele ce urmează, astăzi vom mai da încă un brânci TĂVĂLUGULUI! Avem treabă multă, CÂINILOR!”, se încheie mesajul fanilor.

FANATIK a aflat că antrenorul Jerry Gane a avut o ședință cu noul manager sportiv de la Dinamo, Marius Adrian Nicolae, căruia i-a cerut să rezolve urgent două transferuri pentru a putea continua cu șanse lupta la intrarea în play-off.

Contraperformanțele manageriale „realizate” de spaniolul Pablo Cortacero și nu rezultatele sportive au făcut din Dinamo subiect de dezbatere în presa internațională. Jurnaliștii de la As au relatat pe larg dezastrul care duce spre faliment în „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT