Sport

U Craiova încearcă prima lovitură a iernii! Reghecampf îl vrea pe dinamovistul Deian Sorescu, dar se bate cu două cluburi din străinătate. Exclusiv

Universitatea Craiova încearcă prima mare lovitură pe piața transferurilor în 2022. FANATIK a aflat că oltenii au făcut o ofertă pentru Deian Sorescu de la Dinamo.
01.01.2022 | 19:16
U Craiova incearca prima lovitura a iernii Reghecampf il vrea pe dinamovistul Deian Sorescu dar se bate cu doua cluburi din strainatate Exclusiv
Deian Sorescu, dorit de Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pregătește prima mare lovitură pe piața transferurilor în 2022. FANATIK a aflat că oltenii îl vor pe Deian Sorescu de la Dinamo și au demarat discuțiile pentru această mutare.

Universitatea Craiova pregăteşte prima lovitură a iernii! Ofertă de 800.000 de euro pentru Deian Sorescu!

Din informațiile noastre, Universitatea Craiova a făcut o primă ofertă de 800.000 de euro și un procent de 10% dintr-un viitor transfer. Însă, oficialii celor de la Dinamo cer mai mult decât atât.

ADVERTISEMENT

Dinamo solicită 1,2 milioane de euro pentru transferul lui Deian Sorescu, însă patronul Mihai Rotaru nu este de acord cu această sumă, mai ales că fotbalistul are un salariu de 14.000 de euro la Dinamo, unul destul de mare.

Reghecampf, încântat de calităţile lui Sorescu! Oltenii îl vor pe postul de fundaş dreapta

Laurențiu Reghecampf este încântat de calitățile lui Deian Sorescu. FANATIK a aflat că oltenii îl vor pe fotbalist pentru a-l folosi pe postul de fundaș dreapta, acolo unde a spus în repetate rânduri că se simte cel mai bine.

ADVERTISEMENT

După meciul dintre Dinamo și UTA Arad, încheiat la egalitate, scor 2-2, Deian Sorescu a răbufnit și a spus că vrea să fie folosit pe postul de fundaș dreapta și nu la mijloc sau în linia de atac, cum voia Mircea Rednic:

“Am discutat cu dânsul, mi-a transmis că o să mă folosească în atac. Am fost și eu puțin debusolat de aceste schimbări de poziție în teren, dar asta nu a fost niciodată o scuză pentru evoluțiile mele. Aș fi preferat să rămân pe postul de fundaș dreapta”, a spus Deian Sorescu atunci.

ADVERTISEMENT

Dinamo ţine la preţ! Alte două echipe din străinătate negociază pentru Sorescu

Dinamo ține la preț în ceea ce îl privește pe Deian Sorescu pentru că, din informațiile noastre, alte două echipe din străinătate se interesează de fotbalist. Astfel, oficialii clubului solicită mai mult de 1 milion de euro pentru transfer.

Sunt şanse uriaşe ca fotbalistul să plece în această iarnă. Deian Sorescu a fost foarte dezamăgit în fereastra de transferuri din vară când nu a fost lăsat să plece, deşi au fost câteva oferte importante.

ADVERTISEMENT

În vară, oficialii lui Dinamo au cerut 1,4 milioane pentru transfer!

Atunci, oficialii celor de la Dinamo au cerut 1,4 milioane de euro. Între timp, pretenţiile au mai scăzut un pic şi oficialii “câinilor” ar fi mulţumiţi de 1,2 milioane de euro în schimbul lui Deian Sorescu.

Într-un interviu pentru FANATIK, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat cum a fost calculat în vară preţul pentru un eventual transfer al lui Deian Sorescu pentru un club aflat în insolvenţă:

“Valoarea oferită de FCSB a fost mult mai mică decât cea de pe transfermarkt”

“Întâi, trebuie să ai un tabel de creditori, ca să știi cine votează. Apoi, trebuie să ai o evaluare, ca oamenii care votează să știe care este valoarea corectă la care trebuie să vândă.

Pentru Deian Sorescu nu aveam nimic de o asemenea natură. Totuși, am fi zis că ne-am fi asumat, dacă am fi avut o ofertă minimă la valoarea jucătorului pe transfermarkt, să îl dăm.

Chiar și neoficial, am fi avut un document în spatele transferului. Valoarea oferită de FCSB a fost mult mai mică decât cea de pe transfermarkt”, a spus Zăvăleanu.

FCSB nu mai este interesată de Sorescu

În vară, FCSB a oferit aproximativ 1 milion de euro pentru Deian Sorescu. După ce a căzut mutarea, interesul roş-albaştriilor pentru internaţionalul român a dispărut şi echipa lui Gigi Becali a ieşit din cursa pentru semnătura fotbalistului.

  • 14.000 de euro pe lună este salariul lui Deian Sorescu la Dinamo
  • 800.000 de euro a pus pe masă Universitatea Craiova pentru Sorescu

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,25 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT