Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Delegare şoc la Botoşani – FCSB! Meme Stoica l-a făcut praf: “Cum facem să nu mai arbitreze?”

Delegare șoc la Botoșani - FCSB. CCA l-a trimis la meciul din Moldova pe arbitrul făcut praf de Meme Stoica în ultimele zile.
06.10.2023 | 13:53
Delegare soc la Botosani  FCSB Meme Stoica la facut praf Cum facem sa nu mai arbitreze
Delegare șoc făcută de CCA la FC Botoșani - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Delegare surprinzătoare la Botoșani – FCSB, sâmbătă, 7 octombrie, ora 21:30, în meciul din etapa a 12-a a SuperLigii. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a trimis la „centru” pe Florin Andrei, nimeni altul decât arbitrul făcut praf de Mihai Stoica în ultimele etape.

Delegare şoc la Botoşani – FCSB! Ce a ales CCA: „Va ieși puțină gălăgie”

Deși a fost atacat dur de Mihai Stoica în ultima perioadă, Florin Andrei a fost delegat de Kyros Vassaras la meciul FC Botoșani – FCSB din ultima etapă înainte de pauza pentru echipa națională. „Centralul” originar din Târgu Mureș va fi ajutat de la linii de Ovidiu Artene și Mihăiță Necula.

ADVERTISEMENT

În camera VAR au fost delegați Iulian Călin și asistentul Romică Bîrdeş. „Avem arbitrul de la Botoșani cu FCSB. Probabil că va ieși puțină gălăgie. Florin Andrei arbitrează FC Botoșani – FCSB, omul pe care Meme l-a făcut praf acum câteva etape.

Cel care a arbitrat Hermannstadt cu U Cluj, care și după consultarea VAR a inventat simularea la Daniel Popa. Iulian Călin va fi la VAR. (n.r. ședință la partid) N-are, e liber weekendul ăsta”, a fost anunțul făcut de Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a făcut praf pe „centralul” meciului FC Botoșani – FCSB: „Cum facem să nu ne mai arbitreze”

Mihai Stoica l-a atacat dur pe Florin Andrei, „centralul” care a fost în camera VAR la Hermannstadt – FCSB, scor 2-2, în meciul restanță din etapa a 5-a de pe 21 septembrie. Arbitrul din Târgu Mureș a anulat un gol marcat de Andrea Compagno pentru un posibil henț.

Totuși, reluările au arătat că nu se vede clar dacă mingea îl lovește în mână pe atacantul vicecampioanei. „În toate cele trei meciuri pe care nu le-am câştigat am fost dezavantajați în mod evident de arbitraj. Stăm foarte rău din punctul ăsta de vedere. Eu cer ca în fiecare etapă să auzim ce zic cei din cabina VAR.

ADVERTISEMENT

Celebrul Florin Andrei, dacă tot nu are nume de familie, să îi se pună VAR. Florin Andrei VAR! De ce? Pentru că el este un specialist, vede ce nu văd alţii, a anulat un gol valabil. E foarte grav. Viciere, în opinia mea. 

Am început rău. Cu toate astea, am dat gol. Andrea (n.r. Compagno) spune că nu l-a lovit (n.r. mingea în mână). Chiar nu ştim dacă l-a lovit sau nu, pentru că nu se vede.

ADVERTISEMENT

Florin Andrei ăsta, care vede lucruri pe care nimeni altcineva nu le vede, refuză un penalty pentru U Cluj împotriva Sibiului. Inventează o simulare la Daniel Popa. Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Am o mare problemă cu Florin Andrei”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

 Alin Buzărin, acid la adresa lui Iulian Călin, arbitru VAR la FC Botoșani – FCSB: „Sunt înfundați în politică”

„Meciul ăsta poate să-l arbitreze și Marius Croitoru, chiar și Alexa. E diferență prea mare. Ca să-l vezi mai bine (n.r. către Mihai Stoica), să-l analizezi, va arbitra echipa ta. E prea slab adversarul”, a spus Robert Niță despre delegarea lui Florin Andrei la FC Botoșani – FCSB.

Ulterior, Alin Buzărin a avut un discurs acid cu referire la Iulian Călin. Arbitrul este recunoscut pentru implicarea sa în politică. Oficialul din SuperLiga urmează să candideze pentru postul de primar al Primăriei orașului argeșean Ștefănești din partea PNL.

„Nu doar că sunt băgați în politică, sunt înfundați în politică. Niște arbitri de la noi sunt băgați în politică de nu li se mai vede nici moțul vârfului de la bască. Activează organizația de tineret din județul cutare, nu știu dacă e logic.

La anul vor fi alegeri, sunt echipe ale primăriilor. Tu, arbitrul X, ești arbitru PSD. Tu te duci și arbitrezi niște echipe susținute de primării. Nu ești simpatizant al unui partid, tu ești liderul organizației județene sau municipale. Ai o poziție publică în partidul politic respectiv”, au fost cuvintele lui Alin Buzărin.

FANATIK SUPERLIGA revine în forță în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. În premieră, cea mai tare emisiune sportivă din media românească poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Delegare șoc la Botoșani - FCSB: „Cum facem să nu ne mai arbitreze?”

ADVERTISEMENT