Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Delegare-șoc la derby-ul oltean Universitatea Craiova – FC U Craiova: „Nu se poate așa ceva!”

Radu Petrescu este arbitrul selectat să împartă dreptatea în derby-ul Craiovei. Echipa lui Rotaru și echipa lui Mititelu își vor disputa supremația sâmbătă de la 21:15.
03.11.2023 | 13:40
Delegaresoc la derbyul oltean Universitatea Craiova  FC U Craiova Nu se poate asa ceva
Derby-ul din Craiova va fi arbitrat de Radu Petrescu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Radu Petrescu primește o nouă delegare în ciuda unei prestații sub așteptări în duelul dintre Petrolul și FCSB. Petrescu l-a iertat pe Dawa de roșu atunci când a avut o intrare violentă asupra lui Hanca. Dawa a primit doar galben la acea fază, însă a fost schimbat imediat pentru a nu risca o eliminare.

Derby-ul Craiovei, arbitrat de Petrescu

“Radu Petrescu arbitrează derby-ul Craiovelor, știre proaspătă. Cel care nu a dat roșu la Dawa”, a spus Alin Buzărin, completat de Robert Niță: “Dar cum să nu-l oprești de la delegări pe băiatul acesta?

ADVERTISEMENT

La o săptămână după ce ăla îi rupe piciorul. El nici nu fluieră la un moment dat. Nu poți, cum să-l dai. Hanca stă patru luni. În Anglia și când dă ăla puțin cu cotul, se duc ăia la comisie și peste 3 zie. La noi îi rupe piciorul”.

Universitatea Craiova va primi vizta celor de la FCU Craiova în etapa cu numărul 15. Echipa patronată de Rotaru nu a putut să obțină niciun punct în ultimele două etape. Petrolul și Rapid au reușit să îi învingă pe olteni cu scorul de 3-1, respectiv 2-0.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu a avut o prestație slabă în Petrolul – FCSB

“Compară respectul dintre jucătorii din Anglia cu respectul de la noi din campionat. În România le zic antrenorii înainte de meci să intre tare, să îi ia adversarul frica.

La noi nu știu nici să punp piciorul, nu știu cum să intre la minge. Ăia se protejează între ei, au respect între ei pentru că e aceeași profesie. Știu să se apere, știu să se ferească”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Știți ce am spus duminică? Că nu dădeam roșu la Dawa. Și acum spun la fel. Pentru mine nu e fault de roșu. Este o intrare dură, violentă, dar nu e de roșu, este ghinionul lui Hanca.

Ne-a spus și Porumboiu în direct că e de roșu. Pot să am și eu o părere? Nu e de roșu! Nici la Țicu nu e de roșu. I-a dat roșu după ce i-a văzut ăluia piciorul rupt. Sunt ghinioane în fotbal.”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rapid player

 

ADVERTISEMENT