Life

Delia și-a revoltat fanii cu ultimele imagini postate pe internet. Cum s-a pozat vedeta: „Trezește-te!”

După ultimul videoclip publicat pe rețelele sociale, Delia a atras asupra sa un val imens de critici. Fanii nu au menajat-o nici o clipă.
01.08.2023 | 07:21
Delia sia revoltat fanii cu ultimele imagini postate pe internet Cum sa pozat vedeta Trezestete
Delia și-a revoltat fanii cu ultima imagine publicată pe internet. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Delia a fot aspru criticată în urma ultimelor imagini publicate pe internet. A vrut să le arate tuturor ținuta sa, însă fanii nu au rezonat deloc cu stilul vestimentar abordat. Cum s-a îmbrăcat artista astfel încât să-și supere atât de tare publicul?

Delia, reacții dure din partea publicului

Deși se numără printre cele mai iubite vedete de la noi din țară, Delia face cum face și reușește să stârnească revolta celor care o îndrăgesc. Anul trecut a izbucnit un adevărat scandal după ce a explicat de ce nu vrea să devină mamă, de pildă.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect adesea discutat când vine vorba despre jurata de la iUmor sunt gusturile sale nonconformiste la haine. Artista abordează tot felul de stiluri, iar ținutele sale nu sunt unele pe care le-ar putea purta oricine.

Recent, a vrut să le arate fanilor săi felul în care s-a îmbrăcat, dar articolele excentrice nu au fost deloc pe placul celor care o urmăresc în mediul online. Delia a combinat o pereche de blugi largi, evazați și cu decupaje la jumătate, cu un corset negru cu paiete și volane.

ADVERTISEMENT

În picioare, vedeta a pus o pereche de încălțări masive, cu o platformă impunătoare. Dar look-ul său nu i-a prea încântat pe urmăritorii săi. După ce a publicat imaginile, Delia a fost aspru criticată.

Mulți i-au zis că uită ce vârstă are -41 de ani- sau chiar că „și-a vândut sufletul Satanei”. „Horor de la un cap la altul, dar tu oricum nu ții cont… E oricum penibil…”, „Oare de ce femeile nu vor să și mai arate frumusețea, feminitatea? Se crede a fi un semn de slăbiciune dar nu cred că trebuie să te îmbraci ca un extraterestru pentru a arăta că ești star!!!”,

ADVERTISEMENT

„Here before: Delia s-a vândut Satanei”, „Trezește-te, fato, azi-mâine ieşi la pensie şi tu tot figuri ai în cap!!!”, „Nu știi ce să mai faci și cum să ieși în evidență”, sunt o parte dintre comentariile primite de artistă.

delia haine machiaj blondă paiete platforme
Ținuta cu care Delia a creat revoltă pe internet.
Sursa foto: colaj Fanatik

Ce spune vedeta de la iUmor despre ținutele sale

Pe de altă parte, au fost și persoane care i-au înțeles stilul Deliei și care au sărit în apărarea sa. „Este artist, pe o rețea de socializare!! Cu siguranță, în viața de zi cu zi, nu se îmbracă așa. Ținutele ei exprimă anumite lucruri, greu de înțeles pentru unii”, a spus cineva.

ADVERTISEMENT

De altfel, Delia a explicat la un moment dat că are anumite haine pe care le poartă atunci când este pe scenă sau în public sunt intenționat alese pentru a ieși în evidență. „Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea, ‘Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?’…Orice ar însemna asta…Pentru că nu sunt un om normal.

E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice, ‘Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert’”, a spus Delia pe internet.

ADVERTISEMENT