Life

Delia a stârnit controverse printr-o imagine în costum de baie: ”M-ai convins să-ți dau unfollow”

Imaginea controversată cu Delia în costum de baie. Cum s-a fotografiat artista, spre uimirea fanilor. A postat totul pe rețelele de socializare.
25.07.2023 | 22:21
Delia a starnit controverse printro imagine in costum de baie Mai convins sati dau unfollow
Cum a apărut Delia în costum de baie pe rețelele de socializare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Delia (41 ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară și atrage atenția la orice pas. Fiecare gest al său este atent analizat de către admiratori, care pe lângă laude o și critică atunci când li se pare ceva în neregulă.

Delia Matache, imagine controversată în costum de baie pe rețelele de socializare

De curând, Delia Matache a postat pe rețelele de socializare o imagine controversată. Mai exact, în aceasta apare într-un costum de baie foarte sexy și care îi scoate foarte bine în evidență formele. Unii fani, însă, consideră că nu a procedat corect afișându-se astfel.

ADVERTISEMENT

Nu au lipsit comentariile legate de vârsta sa, fiind comparată cu femei care au tot 41 de ani și care nu se fotografiază în ipostaze similare ei, ci ”își văd de copii și de familie”. Mai mult, unii au asociat-o cu o actriță de filme pentru adulți.

”Arăți bombă! Ești ”liberă” să arăți ce vrei, dar totuși… m-ai convins să-ți dau unfollow/ Credeam că ești cântăreață nu și vedetă porno”/ ”La anii tăi altele isi văd de copii si familie…Cam deplasat pt varsta ta!! Nu te gandi ca esti singura care arati bine ,mai sunt si altele, dar stau cuminti…

ADVERTISEMENT

Legenda spune că mulți au dat zoom la poza asta/ Ești asumată, frumoasă și foarte bună în ceea ce faci. Te admir/ Ești superbă/ La vârsta ta… le faci cu mâna la majoritatea puștoaicelor de 18-19 ani. Respect!”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor la postarea vedetei.

delia
Așa s-a fotografiat Delia. Sursa foto: facebook

 

Cum răspunde Delia celor care o critică

Nu este pentru prima oară când Delia este pusă la zid pentru felul cum se afișează pe rețelele de socializare. La un moment dat, a răspuns celor care îi atrag atenția, precizându-le că este un artist aparte, mai exact, că nu este ”un om normal”.

ADVERTISEMENT

”Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea. Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?. Orice ar însemna asta. Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii.

Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice, hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”, a răspuns Delia celor care o critică.

ADVERTISEMENT

Dincolo de carieră și rețele de socializare, Delia are de ani buni o căsnicie solidă. Din 2012 este căsătorită cu Răzvan Munteanu, care îi este și impresar. Până în prezent, cei doi nu au ajuns și în punctul de a fi părinți. Mulți fani se întreabă de ce Delia nu a adus încă un copil pe lume, dar anul trecut artista a subliniat încă o dată că nu-și dorește.

ADVERTISEMENT