Life

Delia, cadou de mii de lei pentru ziua de naștere. Ce și-a cumpărat jurata de la iUmor

Delia cheltuie sume exorbitante pentru hainele pe care le poartă pe scenă sau în emisiuni, dovadă că nu se uită la bani când vine vorba de ziua sa de naștere.
09.02.2022 | 20:34
Delia cadou de mii de lei pentru ziua de nastere Ce sia cumparat jurata de la iUmor
ADVERTISEMENT

Jurata de la iUmor și-a făcut un cadou de mii de lei pentru ocazia împlinirii a 40 de ani. Și pentru că a schimbat prefixul vedeta de la Antena 1 și-a achiziționat un dar pe măsură.

Îndrăgita cântăreață recunoaște că pune foarte mare accent pe hainele pe firmă și nu de puține ori a dezvăluit sumele pe care le scoate din buzunar pentru „mofturile” vestimentare.

ADVERTISEMENT

Și nu avea cum să facă excepție chiar de aniversarea sa pentru care și-a comandat o pereche de pantofi. Delia a scos o sumă frumușică din buzunar.

Delia, dar impresionant de ziua sa de naștere. Cântăreața nu s-a uitat la bani

Delia și-a cumpărat de ziua de naștere o pereche de pantofi de la un brand extrem de cunoscut. Încălțămintea de la Versace, modelul Medusa Aevistas, are un toc masiv și este de culoare fucsia.

ADVERTISEMENT

Suma plătită de frumoasa blondină este de 1.090 de euro, adică circa 5.000 de lei, modelul fiind disponibil pe mai multe culori.

Vedeta nu este singura care adoră acest tip de pantofi. Ștefania, iubita lui Speak, a purtat același model în cadrul unei ședințe foto.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu are și ea pantofii aceștia. De asemena, de peste hotare, solista Ariana Grande și modelul Bella Hadid au câte o pereche similară.

Delia, pantofi cu toc amețitor
Delia, pantofi cu toc amețitor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Delia, geantă mai scumpă decât mașina lui Mihai Bendeac

Delia a mărturisit în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii iUmor, câți bani cheltuie pe haine, încălțăminte și accesorii. Artista deține genți de firmă extrem de scumpe, care se ridică la 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a recunoscut în fața actorului Mihai Bendeac că are accesorii costisioare, mai scumpe decât mașina pe care o conduce el, care se ridică la valoarea de 12.000 de euro.

Frumoasa blondină are o pasiune aparte pentru pălării și hainele de bărbați, recent mărturisind că nu este genul de persoană care să poarte obiecte vestimentare mulate sau decoltate.

În plus, jurata de la iUmor este extrem de atentă la tendințele internaționale, de aici și dorința de a face shopping numai în magazinele de peste hotare.

ADVERTISEMENT