Life

De ce poartă Delia numai haine lungi. Jurata de la iUmor a dezvăluit adevăratul motiv

Delia (40 de ani) este una dintre artistele care nu se axează foarte mult pe imagine când apare pe sticlă sau când urcă pe scenă, dovadă că poartă mereu haine foarte largi.
08.02.2022 | 20:17
De ce poarta Delia numai haine lungi Jurata de la iUmor a dezvaluit adevaratul motiv
ADVERTISEMENT

Jurata de la iUmor a dezvăluit adevărul motiv pentru care nu se numără printre vedetele autohtone care se „dezbracă”. Vedeta poartă haine largi mereu, iar acum spune de ce mizează pe această „rețetă”.

Solista în vârstă de 40 de ani nu este adepta ținutelor care să lase la vedere prea multă piele, cântăreața mărturisind că este genul de persoană pudică în acest sens.

ADVERTISEMENT

Hainele sunt un fel de protecție pentru Delia, care adoră să se simtă confortabil în toate ținutele vestimentare pe care le poartă în orice moment al zilei.

Delia, adevărul despre ținutele pe care le îmbracă. De ce poartă numai haine largi

„Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie.

ADVERTISEMENT

Pentru mine hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată non-stop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil.

Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr.

ADVERTISEMENT

E o fază prin care trec. Sunt tâmpenii care mi-au rămas în cap dintotdeauna. Așa sunt la bază”, a declarat Delia în cadrul podcast-ului moderat de Codin Maticiuc, „La Mijloc”.

Delia, pusă în dificultate de o ședință foto

Cântăreața și jurata emisiunii iUmor a povestit un episod de la o ședință foto în care s-a simțit incomod, deși în momentul respectiv nu erau foarte multe persoane în încăpere.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondina a fost pusă în mare dificultate, chiar dacă în studioul respectiv erau doar doi fotografi, o stilistă, un make-up artist și un hair stylist.

Delia nu s-a simțit deloc în largul său, preferând să se schimbe într-o cameră goală, în care nu este nimeni. Vedeta nu vrea să aibă prea mulți ochi ațintiți asupra sa.

Mai mult decât atât, artista nu este genul de om care să prefere haine decoltate, mulate sau provocatoare. Delia nu vrea să fie în pericol prin stilul vestimentar pe care îl abordează.

ADVERTISEMENT