Sport

Delia, show total la lansarea echipamentului Universității Craiova. Video

Universitatea Craiova își prezintă echipamentul pentru noul sezon din SuperLiga în Piața Mihai Viteazul. Oltenii au organizat un eveniment spectaculos cu ocazia lansării.
14.07.2023 | 23:48
Spectacol de zile mari la lansarea echipamentului Universității Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul 2023-2024 din SuperLiga a început, iar Universitatea Craiova este în așteptarea derby-ului cu Dinamo București. Până la deplasarea din prima etapă a campionatului, formația din Bănie și-a dat întâlnire cu suporterii în Piața Mihai Viteazul pentru lansarea echipamentului oficial.

Spectacol total la lansarea echipamentului Universității Craiova

Totul este la superlativ la Universitatea Craiova înaintea startului din SuperLiga, de la prezentarea cu fast a lui Alex Mitriță până la lansarea echipamentului oficial. Formația din Bănie pornește cu ambiții mari în campionat, iar suporterii „alb-albaștrilor” așteaptă cu nerăbdare să își vadă la treabă favoriții.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își lansează echipamentul oficial în cadrul unui eveniment fastuos în Centrul Vechi al orașului. Suporterii „alb-albaștrilor” au ales designul tricoului pentru sezonul 2023-2024 încă de pe anul trecut, iar în prezent așteaptă să vadă rezultatele sponsorului tehnic și al oficialilor din Bănie.

Universitatea Craiova a pregătit mai multe surprize pentru suporteri, iar printre invitații surpriză care sunt prezenți la eveniment se află Gică Craioveanu și Delia. Mai mult de atât, oficialii formației din Bănie au pregătit și o premieră în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Suporterii își pot aisgura un loc pe stadionul „Ion Oblemenco” doar prin achiziționarea unui tricou special cu o etichetă NFC. Pentru început vor fi produse doar 75 de modele, iar cei mai norocoși dintre fani le-au procurat la lansarea echipamentului.

Sponsorul principal Betano le-a pregătit mai multe surprize suporterilor, care și-au petrecut timpul jucând FIFA, dar și alte serii de activițăți. De altfel, la lansarea tricoului oficial au participat și legendele Universității Craiova precum Gică Craioveanu, Sorin Cârțu, Costică Donose, Silvian Cristescu, Adrian Popescu, Aurică Beldeanu și Nae Ungureanu care au avut și o colecție personalizată de bere.

ADVERTISEMENT

Suporterii „alb-albaștrilor” i-au primit cu brațele deschise la revenirea în Bănie, iar mesajul a fost unul clar: trei puncte cu Dinamo București. Fotbaliștii Universității Craiova au fost aplaudați la scară largă în momentul prezentării.

Delia, show de zile mari la prezentarea tricoului Universității Craiova

Delia a fost principala atracție pentru cei aproximativ trei mii de suporteri prezenți în Piața Mihai Viteazul după lansarea tricoului. Artista a fost pe placul publicului craiovean care s-a distrat la maxim pe celebrele sale piese.

ADVERTISEMENT

Delia a apărut într-un tricoul oficial pentru sezonul 2023-2024 al Universității Craiova și chiar le-a urat mult succes oltenilor în noul sezon. FANATIK vă prezintă videoclipuri de la evenimentul fastuos din Bănie.

Universitatea Craiova, transfer-bombă pentru titlul de campioană! Oltenii sunt în negocieri cu un mijlocaș deținut de Manchester City

Mihai Rotaru își dorește să îl transfere pe „noul Cicăldău” la Universitatea Craiova, iar FANATIK a aflat cine este „magicianul” pe care oltenii îl doresc. Filip Krastev este mijlocașul deținut de Manchester City și ofertat de formația din Bănie pentru un împrumut până la sfârșitul sezonului, dar și cu o clauză de cumpărare.

Filip Krastev este unul dintre cei mai promițători tineri din campionatul Bulgariei, iar suporterii își pun mari speranțe în acesta. Mijlocașul este legitimat la Lommel, club deținut de șeicii lui Manchester City, iar în ultimele două sezoane a fost împrumutat la Levski Sofia.

Mihai Rotaru a dezvăluit că își propunea și transferul lui fundaș central la Universitatea Craiova în această vară, dar oltenii au găsit soluții în pepinieră. Jean Mendy a fost testat de Eugen Neagoe în partidele amicale din această vară și este considerat o soluție pentru formația din Bănie.

„Căutăm un singur jucător, să spunem profilul lui Cicâldău. Am făcut o ofertă deja, dar nu e din România jucătorul, așteptăm răspunsul. Credeam că avem nevoie de un fundaș central, dar avem un jucător provenit de la echipa a doua, Mendy, care a dat satisfacție și care a jucat bine în meciurile amicale”, spunea Mihai Rotaru.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT