Sport

Premieră la Universitatea Craiova! Cum pot intra suporterii pe stadion

Universitatea Craiova le-a pregătit o surpriză suporterilor pentru sezonul 2023-2024 din SuperLiga. Oltenii își pot asigura accesul pe stadion purtând un tricou oficial.
14.07.2023 | 10:28
Premiera la Universitatea Craiova Cum pot intra suporterii pe stadion
Premieră la Universitatea Craiova! Cum pot intra suporterii pe stadion. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova le-a pregătit surprize suporterilor „alb-albaștrii” la prezentarea echipamentului oficial pentru următorul sezon din SuperLiga și nu numai. Formația din Bănie anunță că oltenii își pot asigura un loc pe stadionul „Ion Oblemenco” printr-un tricou special.

Premieră la Universitatea Craiova! Cum își pot asigura suporterii accesul pe stadionul „Ion Oblemenco”

Sezonul 2023-2024 din SuperLiga stă să înceapă pentru Universitatea Craiova, iar oficialii „alb-albaștrilor” pregătesc deja surprize și oportunități speciale pentru suporteri. După prezentarea cu fast a lui Alex Mitriță, formația din Bănie își va prezenta echipamentul oficial în Piața Mihai Viteazul, iar Delia, Gică Craioveanu și Selly sunt printre invitații de seamă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește să bifeze o nouă premieră în fotbalul românesc, deoarece oltenii le vor asigura suporterilor accesul liber pe stadionul „Ion Oblemenco” doar purtând un echipament oficial. Tricoul „alb-albaștrilor” va avea o etichetă NFC pe mânecă, iar aceasta va fi scanată la poarta de acces.

Oltenii anunță că primele tricouri oficiale care vor beneficia de acestă etichetă se vor produce în număr de 75 pentru început. Acestea vor putea fi câștigate de suporterii care și-au cumpărat deja un abonament pentru sezonul 2023-2024, dar și cei prezenți la festivitatea pregătită de formația din Bănie în Centrul Vechi.

ADVERTISEMENT

„În premieră pentru fotbalul românesc, cei mai fideli dintre suporterii Universității Craiova vor putea intra în “Vulcan” doar purtând tricoul oficial de joc. Ia “armura” Științei și scanează eticheta NFC de pe mânecă la poarta de acces.

Pentru început, vom avea 75 de tricouri oficiale de joc care au aplicate acest NFC Tag și care vor fi câștigate de abonați și participanți la evenimentul de mâine. Toate detaliile vor fi comunicate mâine. Noi facilități vor apărea în curând pentru cei care vor avea parte de un astfel de tricou unicat”, scrie în postarea Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova invită suporterii la prezentarea echipamentului oficial! Delia va cânta în Bănie

Universitatea Craiova continuă șirul evenimentelor în fața publicului craiovean și îi invită pe suporteri în Piața Mihai Viteazul. Oltenii au pregătit mai multe surprize pentru fani, care își doresc titlul de campioană a României după 33 de ani de secetă în Bănie.

Delia va întreține atmosfera la evenimentul organizat de Universitatea Craiova, iar oltenii anunță că au pregătit multe alte surprize pentru fani. Suporterii se vor întâlni și cu Gică Craioveanu la prezentarea echipamentului care va fi vineri, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

„Ne vedem vineri, 14 iulie, începând cu ora 18:00, în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova la evenimentul de lansare a noului tricou oficial de joc pentru sezonul 2023-2024.  Avem multe surprize pregătite pentru ziua de vineri, așa că fii cu ochii pe paginile noastre de socializare. Familia Universității își dă întâlnire vineri în centru!”, au anunțat oltenii.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT