Sport

Denis Alibec, declarația săptămânii după debutul în Grecia: ”Am căutat-o pe Atromitos pe internet, e o echipă grozavă”

Atacantul echipei naționale Denis Alibec încearcă să-și relanseze cariera în Grecia, la modesta Atromitos. Românul a înscris la prima apariție în tricoul noii sale echipe, apoi a oferit declarația săptămânii.
11.02.2022 | 19:08
Denis Alibec declaratia saptamanii dupa debutul in Grecia Am cautato pe Atromitos pe internet e o echipa grozava
Denis Alibec face deja spectacol în Grecia și a oferit declarația săptămânii. Sursa foto: sportlive.gr
ADVERTISEMENT

Primul meci, primul gol pentru Denis Alibec la Atromitos, echipă la care a fost împrumutat până la sfârșitul acestui sezon de Kayserispor.

21 de minute, cât a jucat, i-au fost suficiente lui Alibec pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor noii lui echipe. A urma declarația care a făcut valuri.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec luptă să evite retrogradarea cu Atromitos

Atacantul de 31 de ani a eșuat la campioana României, CFR Cluj, dar a debutat cu gol la Atromitos, echipă care luptă să evite retrogradarea din Super Liga Greciei.

Alibec a fost aruncat în luptă abia în ultimele 21 de minute ale întâlnirii cu Lamia și a profitat de o greșeală a apărătorilor echipei vizitatoare. A rămas singur cu portarul și a înscris elegant.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, internaționalul român a oferit o declarație amuzantă. Acesta a dezvăluit că nu știa unde va juca, dar a găsit informații suficiente pe internet.

”Este important pentru noi că am câștigat meciul și că am obținut punctele. Faptul că am marcat eu contează mai puțin, e un obiectiv secundar. 

ADVERTISEMENT

Am căutat-o pe internet pe Atromitos, este o echipă grozavă din Grecia”, a spus Denis Alibec, citat de platforma sport24.gr.

Denis Alibec nu mai înscrisese din august anul trecut

Transferat în octombrie 2020 la Kayserispor, în Turcia, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK la momentul amintit. S-a accidentat la scurt timp după prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT

A depășit perioada dificilă, dar nu a mai fost la același nivel și turcii au preferat să-l împrumute, în vara anului trecut la CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Nici în Casa Pariurilor Liga 1 nu s-a readaptat. În plus, un conflict cu Dan Petrescu i-a pecetluit soarta și atacantul a preferat să-și încerce norocul în altă parte.

A ajuns la Atromitos și a marcat la debut. Este primul gol marcat de Denis Alibec din luna august a anului trecut. Ultima reușită a fost într-un CFR Cluj – FCSB 4-1.

Și Atromitos traversa o perioadă de ”secetă”. Noua echipă a lui Alibec nu mai câștigase în Super Liga Greciei de la începutul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: