Fotbal intern

Singurul om care îl apără pe Denis Alibec: “El a fost mereu aşa! E un rebel!”

Denis Alibec are din ce în ce mai multe probleme la FCSB. Atacantul nu a reuşit să înscrie niciun gol în cele 14 etape din Liga 1 Betano, iar reacţia nervoasă pe care a avut-o în momentul în...
14.10.2017 | 15:11
Singurul om care il apara pe Denis Alibec El a fost mereu asa E un rebel

Denis Alibec are din ce în ce mai multe probleme la FCSB. Atacantul nu a reuşit să înscrie niciun gol în cele 14 etape din Liga 1 Betano, iar reacţia nervoasă pe care a avut-o în momentul în care a fost înlocuit cu William De Amorim l-a scos din lotul echipei şi a fost amendat cu 75.000 de euro.

Deşi majoritatea oamenilor din fotbal l-au criticat dur pe Denis Alibec, internaţionalul român este apărat de Ilie Năstase, fostul mare tenismen din România. Acesta susţine că Alibec nu ar fi trebuit să fie criticat pentru gesturile pe care le face în timpul meciurilor, ci trebuie ajutat să evolueze pentru echipa naţională a României.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Denis Alibec, susţinut de Ilie Năstase

“El aşa a fost mereu, la fel ca mine. Eu am fost un rebel şi el tot un rebel. Lăsaţi-l aşa. În loc să ne luăm de el, mai bine am fi făcut să-l băgăm cumva la naţională să joace. A avut nişte meciuri foarte bune în Europa League. Putem să-l mai schimbăm, acum, la vârsta asta?”, a spus Ilie Năstase, conform telekomsport.

Denis Alibec a fost transferat de FCSB de la Astra Giurgiu în iarna trecută, iar Gigi Becali a plătit nu mai puţin de 2.000.000 de euro. În vârstă de 26 de ani, Alibec a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021, iar în acest sezon a înscris 2 goluri pentru FCSB, ambele în cupele europene.

MAI POŢI CITI ŞI: Gigi: “Alibec, exclus din lot de Nicolae Dică.  Amendă de 75.000 de euro!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Dragomir îl face praf pe Alibec. “Şi-a dat cu tesla în …!”

EXCLUSIV. Bombă! Gestul şocant pentru care a fost dat afară Alibec – VEZI DETALII 

Meme, noi dezvaluiri incredibile despre Alibec: “Voi nu aţi văzut asta!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Prima reacţie a selecţionerului Contra: “Naţionala nu stă într-un jucător!” – VEZI DETALII