Sport

Denis Alibec, pe lista lui Trabzonspor? Dezvăluirea lui Marius Șumudică: ”Este urmărit cu atenție și considerat un atacant de mare valoare”

16.12.2019 | 12:11
Denis Alibec pe lista lui Trabzonspor Dezvaluirea lui Marius Sumudica Este urmarit cu atentie si considerat un atacant de mare valoare
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este unul dintre cei mai în formă jucători din Casa Pariurilor Liga 1. Vârful Astrei, echipă aflată pe locul 1 în campionat, traversează o perioadă excelentă, marcând deja 8 goluri în primele 20 de etape. Prestațiile sale nu au rămas neobservate, iar turcii sunt cu ochii pe jucătorul Astrei.

Denis Alibec, pe lista lui Trabzonspor? Dezvăluirea lui Marius Șumudică: ”Este urmărit cu atenție și considerat un atacant de mare valoare”

Marius Șumudică spune că fostul său elev de la Astra este extrem de apreciat de oamenii de fotbal din Turcia, iar de curând un apropiat al clubului Trabzonspor i-a dezvăluit că românul este monitorizat cu atenție.

ADVERTISEMENT

”O să vă fac acum o dezvăluire. Eram la Istanbul săptămâna trecută și m-am întâlnit la un hotel cu un jurnalist, foarte apropiat de clubul Trabzonspor. Acesta m-a întrebat ce mai face Alibec și a zis că îl urmărește cu atenție pe Denis pe care îl consideră un atacant de mare valoare.

La Trabzonspor joacă în atac Sorloth, norvegianul care ne-a marcat la București. Să vă spun ceva: Denis Alibec este mai bun decât Sorloth. Recunosc că mi-a crescut inima în mine când vorbea de Alibec.”, a spus Șumudică la Digisport.

ADVERTISEMENT

Șumudică: ”Pentru mine, Alibec este locul 1 în ceea ce privește atacanții”

Marius Șumudică a recunoscut că l-ar transfera la echipa lui pe Denis Alibec, însă lipsa fondurilor clubului Gaziantep îl împiedică să-l aducă în Turcia pe atacantul Astrei. Despre Alibec, ”Șumi” spune că e cel mai bun atacant român.

”Relația mea cu Denis e una specială. Eu pot să îl numesc ca fiind copilul meu. Îl iubesc. Ținem legătura prin mesaje, îl mai trag de urechi.

ADVERTISEMENT

Eram unul dintre cei care l-au susținut când trecea printr-o perioadă nefastă. Este unul dintre top trei jucători antrenați în cariera mea. Pentru mine este locul 1 în ceea ce privește atacanții.

Eu mi l-am dorit mereu, dar având în vedere că sunt la o echipă mică, nu pot să îmi permit să îl aduc. Știu ceea ce poate să facă și Astra poate câștiga mai mult. Aș renunța la salariul meu pentru a-l aduce pe Alibe”, a adăugat Șumudică pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Trabzonspor, echipă de top în Turcia, l-a mai dorit pe Alibec

Cu un lot cotat la 70.000.000 de euro, Trabzonspor are un sezon bun în SuperLiga Turciei, fiind pe locul 3 după 14 etape, cu 26 de puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat față de de Besiktas și Sivasspor, echipele de pe primele două poziții.

Oficialii de la Trabzonspor au fost pe urmele lui Denis Alibec și în 2018. Gruparea din Turcia şi-a trimis scouterii la meciul pe care Astra Giurgiu l-a jucat pe terenul celor de la FC Dinamo Bucureşti, scor 2-1, atunci când atacantul formației giurgiuvene a deschis scorul în minutul 13.

ADVERTISEMENT