Fotbal international

Denis Alibec, replică tăioasă după criticile lui Marica! Ce spune despre retragerea lui Tătăruşanu

20.11.2020 | 19:06
Denis Alibec, replică tăioasă după criticile lui Marica! Ce spune despre retragerea lui Tătăruşanu
Denis Alibec, replică tăioasă după criticile lui Marica! Ce spune despre retragerea lui Tătăruşanu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Denis Alibec și restul fotbaliștilor de la echipa națională nu au scăpat de critici după ultimele meciuri din 2020. În ceea ce îl privește pe atacantul lui  Kayserispor, acesta a primit reproșuri la finalul partidei din Irlanda de Nord din partea lui Ciprian Marica.

Alibec nu a rămas dator și a dat replici pentru cei care l-au contestat pe el și pe ceilalți „tricolori” ai lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea ne critică. Dacă am bătut pe Belarus, ‘sunt ei slabi’. Dacă pierdem, ‘suntem noi slabi’, n-are nimeni încredere în noi”, a declarat Denis Alibec pentru Digi Sport.

Marica l-a criticat Alibec: „Mi s-a părut că nu a fost în joc, cu nădragii în jos”

Răspunsul lui Denis Alibec a venit ca urmare a ceea ce a declarat Ciprian Marica la finalul meciului Irlanda de Nord – România, scor 1-1: „Alibec n-a fost în joc! Cu nădragii în jos, parcă era în reluare! Nu am nimic cu el, dar mi s-a părut că azi n-a adus nimic constructiv! Bine, nici n-a avut cine să îi dea mingea”, a fost afirmația celui care a înscris 25 de goluri pentru naționala României.

ADVERTISEMENT

Deși România nu a câștigat decât două meciuri în mandatul lui Mirel Rădoi, Denis Alibec se simte foarte bine în noua schemă de joc a „tricolorilor”: „E important să joace cei care evoluează la echipa de club. Nu poți să fii rezervă la echipa de club și să vii să joci bine la echipa națională. M-am simțit mai bine în 4-3-3 decât în sistemul cu trei fundași centrali”, a adăugat Alibec în emisiunea „Liga Digi Sport”.

17 meciuri și două goluri are Denis Alibec pentru naționala de seniori a României. Pe ultimul l-a marcat chiar în mandatul lui Rădoi, în victoria cu Austria de la Klagenfurt, scor 3-2.

Șoc în vestiarul României după ce Tătărușanu și-a anunțat retragerea

Atacantul lui Kayserispor a dezvăluit și modul în care Ciprian Tătărușanu i-a anunțat pe „tricolori” că meciul de la Belfast va fi ultimul pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

Decizia căpitanului României a venit imediat după meciul încheiat la egalitate cu Irlanda de Nord, scor 1-1, colegii portarului de la Milan rămânând șocați.

„Nu ne-a zis nimic înainte, nu știam. După meci a spus că vrea să se retragă, chiar am fost uimiți și noi. Asta e, a jucat 10 ani la echipa națională, e decizia lui”, a încheiat Denis Alibec.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri