Fotbal intern

Denis Alibec, replică tăioasă după criticile lui Marica! Ce spune despre retragerea lui Tătăruşanu

20.11.2020 | 19:06
Denis Alibec replica taioasa dupa criticile lui Marica Ce spune despre retragerea lui Tatarusanu
ADVERTISEMENT

Denis Alibec și restul fotbaliștilor de la echipa națională nu au scăpat de critici după ultimele meciuri din 2020. În ceea ce îl privește pe atacantul lui  Kayserispor, acesta a primit reproșuri la finalul partidei din Irlanda de Nord din partea lui Ciprian Marica.

Alibec nu a rămas dator și a dat replici pentru cei care l-au contestat pe el și pe ceilalți „tricolori” ai lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea ne critică. Dacă am bătut pe Belarus, ‘sunt ei slabi’. Dacă pierdem, ‘suntem noi slabi’, n-are nimeni încredere în noi”, a declarat Denis Alibec pentru Digi Sport.

Marica l-a criticat Alibec: „Mi s-a părut că nu a fost în joc, cu nădragii în jos”

Răspunsul lui Denis Alibec a venit ca urmare a ceea ce a declarat Ciprian Marica la finalul meciului Irlanda de Nord – România, scor 1-1: „Alibec n-a fost în joc! Cu nădragii în jos, parcă era în reluare! Nu am nimic cu el, dar mi s-a părut că azi n-a adus nimic constructiv! Bine, nici n-a avut cine să îi dea mingea”, a fost afirmația celui care a înscris 25 de goluri pentru naționala României.

ADVERTISEMENT

Deși România nu a câștigat decât două meciuri în mandatul lui Mirel Rădoi, Denis Alibec se simte foarte bine în noua schemă de joc a „tricolorilor”: „E important să joace cei care evoluează la echipa de club. Nu poți să fii rezervă la echipa de club și să vii să joci bine la echipa națională. M-am simțit mai bine în 4-3-3 decât în sistemul cu trei fundași centrali”, a adăugat Alibec în emisiunea „Liga Digi Sport”.

17 meciuri și două goluri are Denis Alibec pentru naționala de seniori a României. Pe ultimul l-a marcat chiar în mandatul lui Rădoi, în victoria cu Austria de la Klagenfurt, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Șoc în vestiarul României după ce Tătărușanu și-a anunțat retragerea

Atacantul lui Kayserispor a dezvăluit și modul în care Ciprian Tătărușanu i-a anunțat pe „tricolori” că meciul de la Belfast va fi ultimul pentru echipa națională.

Decizia căpitanului României a venit imediat după meciul încheiat la egalitate cu Irlanda de Nord, scor 1-1, colegii portarului de la Milan rămânând șocați.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-a zis nimic înainte, nu știam. După meci a spus că vrea să se retragă, chiar am fost uimiți și noi. Asta e, a jucat 10 ani la echipa națională, e decizia lui”, a încheiat Denis Alibec.

ADVERTISEMENT