Sport

Denis Ciobotariu s-a certat cu fanii lui Dinamo chiar în timpul interviului: „Trei campionate am luat!”

Denis Ciobotariu s-a certat cu fanii lui Dinamo chiar în timpul interviului de la finalul meciului cu Sepsi din Cupa României Betano.
08.11.2022 | 23:49
Denis Ciobotariu sa certat cu fanii lui Dinamo chiar in timpul interviului Trei campionate am luat
Denis Ciobotariu s-a certat cu fanii lui Dinamo chiar în timpul interviului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor” l-au apostrofat pe fostul jucător al lui Dinamo, întrebându-l ironic dacă a învățat să joace fotbal, moment în care Ciobotariu a strigat la ei că a câștigat trei campionate de când a plecat de la echipă.

Denis Ciobotariu s-a certat cu fanii lui Dinamo chiar în timpul interviului

Fanii lui Dinamo au avut o dispută cu Denis Ciobotariu chiar în timpul interviului fundașului lui Sepsi, moment în care fotbalistul le-a dat un răspuns tăios.

ADVERTISEMENT

Suporter – Ai învățat fotbal de când ai plecat de la Dinamo?

Denis Ciobotariu – Trei campionate!

Suporter – Nu, tu n-ai reușit să faci nimic. Scoate iarba aia din ghete!

Denis Ciobotariu a evolut în 24 de meciuri pentru CFR Cluj, în trei sezoane petrecute în „Gruia”, reușind să înscrie un gol.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Denis Ciobotariu, conform transfermarkt.com

„Așa au considerat suporterii să ne primească, mergem mai departe!”

Denis Ciobotariu a vorbit despre victoria lui Sepsi împotriva lui Dinamo, comentând și felul în care fanii fostei echipe l-au primit pe el, pe Cosmin Matei și pe Jonathan Rodriguez:

ADVERTISEMENT

„Cred că e o victorie meritată, am jucat bine, exact ce ne-a cerut Mister. Cred că puteam să fim mai pragmatici. Dinamo a făcut un joc bun, inclusiv tactic, dar în final cred că echipa mai bună a învins.

N-a fost vorba de concentrare, știam că o să vină cu acești suporteri care îi împing foarte bine de la spate. Știam că ne vor pune probleme, de aceea ne-am luat măsuri. Cred că au dat două șuturi, două goluri”.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt obișnuit, întotdeauna am avut presiune, și la Dinamo, și la CFR Cluj. Suporterii lui Dinamo chiar nu ne-au primit bine, în special pe Matei și pe Rodriguez. Dar asta este, așa au considerat ei și mergem mai departe.

Cred că Dinamo a făcut o figură foarte frumoasă cu noi și le doresc să intre în Liga 1. Au suporterii aceștia care fac o atmosferă foarte frumoasă”, a mai spus Denis Ciobotariu.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Denis Ciobotariu
Tags: