Sport

Laszlo Dioszegi, ţinta scandărilor xenofobe din partea fanilor de la Dinamo! „Le lipsesc cei 7 ani de acasă”. Update exclusiv

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi a fost ţinta scandărilor xenofobe din partea unor fani de la Dinamo. Finanţatorul covăsnenilor le-a răspuns ironic dinamoviştilor.
08.11.2022 | 23:08
Laszlo Dioszegi tinta scandarilor xenofobe din partea fanilor de la Dinamo Le lipsesc cei 7 ani de acasa Update exclusiv
aszlo Dioszegi, ţinta scandărilor xenofobe din partea fanilor de la Dinamo! „Le lipsesc cei 7 ani de acasă”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
08-11-2022
21:12

Laszlo Dioszegi, reacție pentru FANATIK

Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a oferit o scurtă declarație în exclusivitate pentru FANATIK referitor la gestul pe care l-a arătat fanilor dinamoviști:

„Au început să mă înjure, iar la noi cei 7 ani de acasă sunt obligatorii. Le-am spus că le lipsesc cei 7 ani de acasă. M-am dus acolo și le-am arătat cu degetele și le-am zis că o să câștigăm.

Per total a fost un meci frumos. Dinamo, două șuturi, două goluri. Noi am avut șase-șapte ocazii. Au avut suporteri extraordinari și au dovedit că se pot bate la play-off. Nu, nu din motive de securitate n-au fost ai noștri. E și un drum lung, iar mâine e zi de lucru.

E prima dată când vin pe Arcul de Triumf și e păcat ca acest stadion să nu fie folosit pentru fotbal”, a transmis Dioszegi.

Laszlo Dioszegi a fost nemulțumit de arbitrajul lui Mihai Amorăriței.

„Eu cred că s-a văzut diferența. Am avut 6-7 ocazii. Obiectivul nostru rămâne play-off-ul. Am pierdut patru meciuri la rând și cred că avem șanse 20-25%. Dacă vom bate pe Petrolul se vor mai adăuga 5%.

În această seară, arbitrajul a fost de Liga 2. Eu cred că în anul 2022 nu ar trebui să mai avem astfel de incidente. Fotbalul trebuie să rămână un sport și atât”, a mai spus patronul lui Sepsi.

Dinamo joacă, în premieră, pe stadionul “Arcul de Triumf”. Meciul cu Sepsi este primul inter-cluburi care se dispută pe arena din nordul Capitalei, meciul contând pentru etapa a doua din faza grupelor Cupei României Betano.

Laszlo Dioszegi, ţinta scandărilor xenofobe din partea fanilor de la Dinamo: “7 ani vă batem de acum încolo!”

Finanţatorul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a fost ţinta scandărilor xenofobe, din partea unor fani dinamovişti. Patronul lui Sepsi nu a părut deranjat şi le-a şi răspuns ironic suporterilor gazdă:

ADVERTISEMENT

“7 ani vă batem de acum încolo”, le-a transmis Dioszegi, arătându-le cifra şapte din degete. De altfel, diferenţa dintre cele două formaţii s-a mărit în ultimii ani, Dinamo bifând prima retrogradare din istorie, în această vară.

Laszlo Dioszegy, pe Arcul de Triumf. Sursa foto: Fanatik
Laszlo Dioszegy, pe Arcul de Triumf. Sursa foto: Fanatik

De cealaltă parte, Sepsi a câştigat Cupa României Betano şi a jucat pentru a doua oară în preliminariile cupelor europene. Covăsnenii au eliminat Olimpija Ljubljana în turul doi preliminar, dar au părăsit competiţia după ce au fost învinşi de Djurgarden.

ADVERTISEMENT

Dinamo, doar două victorii în ultimele zece meciuri directe!

În ultimele 10 meciuri directe, Dinamo a obţinut doar două victorii, în timp ce covăsnenii au cinci succese, trei meciuri fiind încheiate la egalitate.

Pentru Dinamo este primul meci disputat pe stadionul “Arcul de Triumf”. Încă din vară oficialii dinamovişti încearcă să joace pe arena din nordul Bucureştiului, dar până acum s-au lovit de refuzuri.

ADVERTISEMENT

Nu toate meciurile de acum încolo ale “câinilor” se vor disputa pe “Arc”. Dinamo urmează să revină la Giurgiu pentru meciul cu Dumbrăviţa, “Arcul de Triumf” fiind ocupat în weekend.

“Câinii” aşteaptă construcţia unui nou stadion!

Şi Sepsi evoluează pe un stadion nou-nouţ. Stadionul Sepsi Arena a fost inaugurat în luna octombrie a anului trecut. 25 de milioane de euro a costat construcţia stadionului, o parte importantă a costurilor fiind suportată de guvernul de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Dinamo aşteaptă şi ea un stadion nou. Numai că a ratat startul. În momentul în care au fost modernizate stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, terenul din Şoseaua Ştefan cel Mare nu a avut toate avizele pentru reconstruire şi sunt aşteptate şi acum buldozerele.

ADVERTISEMENT